МОНСТРУОЗНА ПОРОДИЧНА ИСТОРИЈА Ћерка убила оца јер је злостављао, њен брат силовао малолетну свастику, други брат НАСМРТ ПРЕТУКАО БЕБУ

Д. А. (33) из Бора, који је ухапшен због сумње да је силовао малолетну свастику М. Б. (16) рођени је брат Александра Азировића из истог града, који је у новембру 2013. године на смрт претукао своју 19-месечну бебу. Уз то, оца Д. А. убила је ћерка, односно његова сестра и то због силовања.

силоватељ из бора
Фото: Илустрација

Заплетени односи фамилије која је изродила толико насилника, не престају да шокирају Србију. Пре десетак година, оца Д. А. убила је његова ћерка, то јест рођена сестра ухапшеног силоватеља. Девојка се на тај корак одлучила због тога што ју је отац наводно дуже време у континуитету силовао.

Како пишу Вечерње новости, сестра Д. А. је ударцима металном шипком оца убила на спавању, после чега је његово тело одвукла до ивице напуштеног површинског копа и бацила га у јаму.

Тело је пронађено неколико месеци касније у поодмаклој фази распадања. После обдукције, утврђено је да је реч о убиству, после чега је девојка све признала полицији и испричала детаље, говорећи да више није могла да трпи свакодневна сексуална злостављања.

Уз то, рођени брат Д. А. је Александар Азировић из Бора, који је 2013. претукао па потом удавио своју 19-месечну бебу.

Тог дана, Азировић је зауставио полицијску патролу у центру Београда и затражио да позову Хитну помоћ јер његово дете „не дише“. Полиција је, међутим, приметила да дете на себи има видљиве повреде, које је Азировић објаснио наводним падом са кревета.

После обдукције је, међутим, утврђено да је дете претучено тупим предметом на смрт, а на бебином телу су били чак видиљиви и трагови дављења. Полиција је одмах контактирала родитеље преминуле девојчице, а они су негирали било какву везу са убиством детета.

Насупрот томе, отац бебе је говорио да је дете оставио на чување некој жени, чије је име и презиме дао полицији. Ипак, жене са таквим именом није било, а када су га поново упитали, дао је име неке друге жене.

силоватељ из бора
Површински коп у Бору / Фото: ТО Бор

Са том другом полиција ја ступила у контакт, али је убрзо утврђено да она нема везе са породицом и да није чувала девојчицу. Сумња је убрзо пала на оца, а када су му истражитељи предочили доказе да је он тог дана био са дететом, одлучио је да се брани ћутањем.

Како су медији раније пренели, убијена девојчица има и брата близанца, а супруга овог монструма је у тренутку убиства била трудна и носила је тројке. Отац монструм је недуго затим осуђен на 20 година робије.

Ј. А, Новости