НЕСРЕЋА КОЈА ЈЕ ВЕРЕНИКЕ ИЗ СРБИЈЕ ЗАВИЛА У ЦРНО! 9 месеци после кобне ноћи у Бечићима Снежана је и даље у коми, а црногорска сликарка НЕ ОСЕЋА КРИВИЦУ ЗА УДЕС!

Снежана Рудинац (24), која се већ девет месеци налази у коми након стравичне несреће у Бечићима у којој је погинуо њен вереник Милош Вукомановић (25), а за чије изазивање је оптужена црногорска сликарка Емина Адровић (23), премештена је у болницу у родно Краљево.

снежана рудинац
Фото: Facebook

На данашњи дан пре девет месеци у стравичној саобраћајној несрећи која се догодила на булевару у Бечићима страдао је Милош Вукомановић, а његова вереница Снежана Рудинац тешко је повређена и од тог дана се не буди из коме.

Рудинац је 8. марта са Војномедицинске академије у Београду превезена у Општу болницу „Студеница“ у Краљеву, како би била ближе својим родитељима.

Она се налази на одељењу интензивног лечења, непромењеног здравственог стања. Да подсетимо, стравична саобраћајка се десила у јулу 2018. године.

Наиме, на Снежану и њеног вереника је, док су покушавали да пређу улицу на месту где је некада био пешачки прелаз, налетела аутомобилом Емина Адровић из Будве.

Милош је погинуо на лицу места, а она је задобила тешке повреде главе, потколенице, натколенице и грудног коша.

Њен вереник Милош Вукомановић сахрањен је у родном месту Житковац на северу Косова и Метохије. Милош и Снежана били су у вези неколико година, а у Бечиће су отишли како би зарадили за планирану свадбу и заједнички живот који су планирали.

Емина Адровић, сликарка из Будве, после месец дана притвора, пуштена је уз кауцију од 218.000 евра.

На суђењу је изјавила да се не осећа кривом за несрећу.

Адровићева је пред судијом которског суда рекла да јој је „јако тешко“ и да је јој је ова саобраћајна несрећа „тотално променила живот“.

– Желим да породици Вукомановић изјавим искрено саучешће и надам се брзом опоравку Снежане. Стално се распитујем за њено здравље. Међутим, ја не осећам кривицу, јер нисам никако могла да избегнем незгоду, нити да предвидим њихово кретање и нагло враћање уназад – навела је она.

Курир / Блиц