МОНСТРУОЗНИ ЗЛОЧИН КОД НЕГОТИНА – ОТАЦ УБИЈЕНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ : Слутио сам да ће ово да се догоди, упозоравао сам супругу и молио да се врати кући

Драган Пурић о убиству своје трогодишње Л. Ф, говори за Новости. Знали су се из средње школе, дописивали на Фејсбуку. Звао је и Зорана и рекао му је да није у реду да му растура брак.

драган пурић
У Слатини спремају сахрану девојчице / Драган Пурић

Супругу сам упозоравао на то да постоји опасност да Зоран може да науди нашем детету и да ћемо изаћи у свим новинама. Молио сам је да се врати кући, али она то није хтела да учини. Слутио сам да ће овако нешто да се деси мојој ћерки…

Овако, за Новости, прича Драган Пурић (30), законски супруг Весне Ф. (24) чију је ћерку Л. Ф. (3) ударцима песницом, како се сумња, усмртио Зоран А. (29) из Прахова. код Неготина. Весна и Зоран су се познавали из средње школе, прича нам Драган, који са својом супругом има и петогодишњег сина.

– Њих двоје су се дописивали преко „Фејсбука“, а онда ми је Весна пре месец и по дана казала да иде на рођендан код једне другарице у Неготин – прича Пурић.

Међутим, када је ујутру устао, Драган је видео да Весне нема код куће, као и његове ћерке.

– Позвао сам другарицу код које је моја супруга наводно отишла на рођендан, али ми је она казала да Весну није видела најмање годину дана – наставља Драган. – Касније сам преко својих пријатеља сазнао да је побегла код Зорана у Прахово.

Драган каже да је звао Весну на мобилни телефон, али да она није желела да се јави. После извесног времена ипак му се јавила, а он ју је замолио да се врати кући.

– Рекла ми је да нема намеру да се врати кући – у неверици је Драган. – Тада сам јој рекао да о Зорану круже лоше приче и да ће све то лоше да се заврши. Али, она није хтела да ме слуша.

После тога Драган је позвао и Зорана и рекао му је да није у реду да му растура брак.

– Молио сам га да ми врати супругу – прича Драган. – Међутим, он ми је казао да Весна жели да живи са њим и да сам ја прошлост у њеном животу. Такође ми је рекао да није знао да је моја супруга удата.

Драган каже да је за смрт ћерке чуо у понедељак од братанца.

– Десило се оно чега сам се највише плашио. Зоран је крвнички истукао моју ћерку и убио је на лицу места – неутешан је Драган.

Како је предвиђено, девојчица би у петак, 31. маја требало да буде сахрањена на гробљу у неготинском селу Слатина.

Љ. Трифуновић, Новости

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.