МОНИКА БИЛА У НАПУШТЕНОЈ ВИКЕНДИЦИ ПОРЕД ГРОБЉА Девојчица нема видљиве повреде, пребачена у болницу у Нишу

Монику Каримановић (12) пронашао је данас у поподневним сатима у атару села Пасјача један од мештана на свом поседу, након што је полиција обавестила грађане да претраже своје куће, сазнаје Блиц.

моника каримановић
Фото: Бранко Јаначковић, РАС Србија

Како сазнајемо, девојчицу је пронашао у напуштеној викендици која се налази у близини гробља. Мештанин је пронашао у напуштеној викедици на свом поседу. Према његовој причи, када је прилазио викендици, видео је човека како бежи. Сумња се да је то био Нинослав Јовановић, отмичар мале Монике.

Моника Каримановић пронађена је у селу Пасјача, одакле је Јовановићева мајка родом. За Јовановићем, за ког се сумња да код себе има нож, и даље се трага.

Фото: Б. Јаначковић, РАС Србија

Подсетимо, Моника је нестала 20. децембра на путу до школе у близини места Брзи Брод. Неколико дана касније, полиција се на основу материјалних доказа дала у потрагу и за Нинославом Јовановићем, за ког се касније испоставило да је месецима ковао лукави план.

Пронађен је девојчицин ранац, потом и ошишана коса, али и остаци хране и дечјке гаћице и мајица. Све је то остајало иза девојчице и отмичара када су мењали локацију. Више од 800 полицајаца, припадника Жандармерије, мештана, ловаца, таксиста, па чак и људи из других места у Србији, трагало је за малом Моником и монструмом.

Кућа у којој је пронађена Моника Каримановић / Фото: Б. Јаначковић, РАС Србија

Потрага је успешно окончана после девет дана. Мала Моника је пронађена обучена и превезена је у КЦ Ниш. Она је пронађена у свесном стању и причала је да жели да види своју породицу, што су потврдили њени мајка и брат.

Блиц