Брачни пар из Србије у болници, сумња се да муж има КОРОНА ВИРУС

Човек се сам пријавио, па су обоје су дали крв на анализу како би се утврдило да ли су оболели од смртоносног вируса.

корона вирус
Фото: AP-Mahesh-Kumar

Човек се сам пријавио, па су обоје су дали крв на анализу како би се утврдило да ли су оболели од смртоносног вируса.

Ј. Ј. и њен муж, брачни пар из Србије, допутовали су из Кине у индијску приобалну државу Гоа, када је мушкарац приметио да има сумњиве симптоме, сазнају „Новости“.

Он се сам јавио у болницу, па су обоје су дали крв на анализу како би се утврдило да ли су оболели од смртоносног корона вируса.

Пар је тренутно у болници, а резултати ће бити готови до сутра.

Новости

1 коментар

  1. Милан Браловић се налази у месту Shenzhen, Guangdong.
    Поштовани пријатељи, како ме ових дана зову људи са свих страна питају јесам ли жив услед вести које читају у Србији, у вези са вирусом у Кини, јесам, жив и здрав као и сви моји пријатљи и људи које овде познајем. Медији у Србији спинују лажне вести које немају апсолутни никакву позадину и користе изјаве неких људи који живе у Кини изврнуто и нетачно.
    1. Вирус постоји и није наиван али се лечи са пар дана третмана у болници, има смртних случајева али су сви људи старији од 80 година.
    2. Вухан није рибарско село како то каже наш министар здравља већ град од 11 милиона становника који је затворен како се вирус не би ширио даље, и јер једноставно не постоји болница која може примити толико оболелих на третман.
    3. Срби у Кини не моле амбасаду да их извуче из лудила како то кажу српски медији, има пар наших људи који су у карантину из предострожности, остали су слободни да се крећу, буду овде или се врате кући.

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.