Црногорски екстремисти у Никшићу провоцирали и призивали „одбрану Црне Горе од душмана“ (ВИДЕО)

Неколико десетина присталица Демократске партије социјалиста и “Црногорске православне цркве“ синоћ су се “спонтано“ окупили у једној од улица које воде ка централном градском тргу у Никшићу. 

неколико десетина
Фото: Twitter

Неколико десетина присталица Демократске партије социјалиста и “Црногорске православне цркве“ синоћ су се “спонтано“ окупили у једној од улица које воде ка централном градском тргу у Никшићу, пише портал Српско уједињење. Скандирајући “Није ово Србија“ и кличући Милу Ђукановићу и Крсту Поповићу, исказали су своје политичке ставове, наводи се у овој вести.

Без обзира на то што је већина пролазника била иритирана и узнемирена претходно непријављеним скупом који је обиловао саопштавањем увреда и политичких ставова на улици, реакције и сукоба није било. Екстремни црногорски националисти су упутили низ погрдних речи на рачун митрополита Амфилохија и скандирали: “Бранићемо ових дана Црну Гору од душмана“.

Било је уочљиво више зелених барјака који постају модерни међу црногорским националистима, преноси на крају Српско уједињење детаље с поменутог скупа у Никшићу.