„Вучић је најуспешнији манипулатор у српској историји!“ (ВИДЕО)

0

И поред тога што је нанео огромну штету Србима на Косову и Метохији, Александар Вучић сада жели да наштети и интересима Срба у Црној Гори и помогне Милу Ђукановићу – тврди лидер Образа Младен Обрадовић.

младен обрадовић

Обрадовић каже да су Вучић и СНС најуспешнији манипулатори у српској политичкој историји и да владају на основу лажи.

Он тврди да потези и изјаве Александра Вучића на тему Црне Горе иду у корист диктатора Мила Ђукановића и да је Вучић у страху да ако Ђукановић падне то може да се понови и њему. Обрадовић сматра да буђење Срба у Црној Гори даје наду да исто може да се понови и у Србији.

младен обрадовић
Игор Маринковић и Младен Обрадовић

Обрадовић је позвао све да узму учешће у литији од Београда до Орашца у знак подршке Србима у Црној Гори, а коју организују студенти Правног факултета у Београду. Литија креће 14. фебруара у 18 сати од Цркве Св. Марка и кретаће се 70 километара до Орашца. Занимљиво је да је идеју за ову литију студентима дао управо Обрадовић.

младен обрадовић
Младен Обрадовић

Он је у емисији “Тема” говорио и о проблему миграната и затражио јачу контролу границе и забрану уласка миграната у Србију. Обрадовић предлаже да контролу границе поново преузме војска, а да административну линику са КиМ чува полиција како би спречила и тај пут азиланата.

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.