Оливер Томић: СВИЋЕ

Много, неупоредиво је сада лакше у Србији подносити локални смрад, бестидну корупцију, нескривени непотизам и једнопартијску проходност, кад смо сведоци да је све то овде само умањена, избледела и ко зна која по реду копија ситуације, не мање ни више, него у САД!

непотизам

Сви главни и „одговорни“ уредници мејнстрим медијских кућа (CNN, ABC, CBS, New York Times итд) су БРАЧНО или РОДБИНСКИ повезани са врхом Демократске странке, односно високим функционерима из администрација Обаме и Клинтона. Разлог за нашу радост је тај што је ова чињеница потпуно разоткривена, те је поверење ових медија у јавности сасвим развејано (њима може да „верује“ само неко ко и сам има макар и мале интересе за status quo неправде). Штавише, читава структура лажи, хипокризије, повластица, самовлашћа самопроглашене елите и декадентног естаблишмента почиње да се урушава наочиглед целог света.

Сада испливавају на површину незамисливе „шеме“ и намештаљке, клевете, харанге, манипулације, националне издаје па и застрашујући организовани злочини за које ће бити потребан дуг и темељан поступак да буду до краја истражени.

Многи Срби знали су одавно да је то тако, али за то није била потребна нарочита памет: ми смо се још од ’91. бранили од новог усташко-балијско-шиптарског геноцида, а они су свуда трубили да агресију, па и геноцид вршимо ми; бомбардовали су нас, убијајући децу и засипајући земљу осиромашеним уранијумом, а извештавали све унаоколо како врше племениту „хуманитарну интервенцију“.

Но, ништа није вредело што смо ми знали да ти злочинци лажу, клевећу, поткупљују, уцењују, муче и убијају. Морали смо трпети док за све то не сазна њихова јавност, а сада се управо то догађа.

Ми више ништа не морамо да урадимо, чак ни у шерпе да лупамо. Само треба да чекамо да лавина сурвавања глобалистичког естаблишмента стигне и до нас. Не смемо уопште да се живцирамо нити трошимо на обарање нечега што се само по себи урушава. Поготово не треба да се упињемо да било кога у овом тренутку уздижемо на власт уместо постојеће клике, јер СВИ политички „играчи“ на нашој сцени су део злог и поквареног (бело)светског естаблишмента, најнижи спратови „елите“ шљама… сем можда понеки лукави „тројански коњ“ који је међу њих ко зна кад убачен да их посматра изнутра (али не и да их поткопава, да не би био разоткривен – биће занимљиво видети ко је то).

Оливер Томић

Десиће се оно што се збива када цркне матица у мравињаку: сви мрави, који су до тог тренутка марљиво и тачно као сат обављали своје задатке, почињу да узалудно тумарају и сами један по један брзо цркавају, јер не постоји више она једна воља која им била неумитни и јединствени руковођа. Уосталом, ово поређење је неправедно према мравима. Овде треба похватати пацове када крену да беже. Јер, колико год да је истина да пацови први напуштају брод који тоне, исто тако бива да је брод тонуо под теретом незамисливог броја пацова.

ФБ Оливер Томић

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.