Новак о пирамидама: Ако постоји рај на земљи, онда је то овде (ВИДЕО)

Српски тенисер посетио је „Археолошки парк: Босанска пирамида сунца“, а угостио га је први човек овог комплекса др Семир Османагић. Ђоковић није желео да прича за медије током овог „излета“, али је дао један интервју и то управо за службени јутјуб-канал BosnianPyramidsTV“.

босанске пирамиде
Фото: Youtube printscreen

Имам толико утисака да је тешко сажети све у кратки одговор. Али ако постоји рај на земљи, онда је то овде. Има неколико места у животу које сам посетио где се осећам потпуно испуњено у сваком погледу. Ово је јединствено искуство за мене. Ја јесам у том, како га зову данас алтернативном свету, иако знамо да је то оригиналан свет, већ преко деценије и био сам на разним местима која су сматрана за енергетска чворишта и имају концентричне кругове, итд…“, рекао је Ђоковић и додао:

„Овако нешто још нисам доживео. Заправо доживео сам нешто приближно као на Ртањ планини у Србији и нема тих суперлатива и речи хвале које би тебе описале за све што си овде урадио. Број волонтера показује суштински да ли нешто добро чиниш за заједницу, за земљу“, додао је први тенисер света, преноси Б92.