НОВЕМБАР ЈЕ КЉУЧАН: Корона нестаје за 24 часа ако се ово догоди! (ВИДЕО)

0

– Пандемија короне је вештачки створена од стране глобалиста како би се срушио Доналд Трамп и уколико он изгуби на америчким изборима у новембру корона ће нестати можда већ за дан – каже Бранка Стаменковић из покрета Доста је било.

бранка стаменковић
Бранка Стаменковић

Она је у интервјуу за Хелм Каст објаснила да је под Трампом америчка економија нагло скочила, а незапосленост смањена и да је једино пандемија и економска рецесија могла да га ослаби и помогне глобалистима да се врате на власт у САД. У случају победе Трампа, она очекује да ће глобалисти наставити са сценаријем „корона“ али да ће смањити притисак на економију.

Она је трку за производњом вакцине упоредила са трком за првог човека у свемиру коју су водили СССР и САД и објаснила да ефикасна вакцина не може да се створи за годину дана него да је потребно од 10 до 30 година за сва тестирања. Бранка Стаменковић каже да ни по коју цену неће примити вакцину за корону.

Говорећи о политичкој ситуацији у Србији, она је рекла да би Вучићу могао да се догоди сценарио Мила Ђукановића који је направио грешку нападом на СПЦ. По њеним речима, Вучићева грешка може бити питање Косова и Метохије или миграната и да би те две теме могле да изведу људе на улицу. Она тврди да би због споразума које је режим СНС потписивао, у Србију требало да се врати више од 600 000 миграната и да то може бити окидач за буђење грађана Србије.

Игор Маринковић и Бранка Стаменковић

У емисији Хелм Каста Бранка Стаменковић објашњава зашто је ДЈБ поднео кривичну пријаву против Вучића, ко је из опозиције сарадник режима, зашто је ношење маски у школама погрешно и шта је све погрешно у мерама Владе Србије; а разматра и друге актуелне теме.

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.