Кад прође пандемија ДОЛАЗИ ГЛАД – Иза свега стоје најмоћнији и најбогатији људи планете (ВИДЕО)

– Као последица беспотребних корона мера које уништавају економију, свет би могла да захвати глад библијских размера о чему већ отоворено говоре представници УН – указује социолог и новинар Слободан Рељић.

глад
Слободан Рељић

У интервјуу за Хелм Каст, Рељић каже да све статистике и многобројни стручњаци указују на то да је смртност од ковида-19 једанака смртности од грипа али да креатори наводних мера за спречавање ширења короне имају за циљ уништавање економије, пре свега малих и средњих предузећа. Рељић је рекао да су велике компаније мање погођене мерама и да добијају већу помоћ државе и да ће на крају процеса најбогатији људи света задржати своје богатство док ће човечанство додатно осиромашити.

Рељић ипак гаји наду да ће у многим земљама доћи до побуне народа и констатује да најављена имунизација вакцинама које нису довољно испитане већ наилази на огроман отпор људи.

Побуна народа широм планете је једини излаз: Слободан Рељић

Рељић тврди да иза свега стоје намоћнији и најбогатији људи планете који су много раније припремили сценарио за пандемију и чији циљ је формирање светске владе, али и смањење становништва на планети. Он упозорава да свет убрзано тоне у потпуни хаос али да верује да ће човечанство успети да се одбрани и да је отпор све видљивији на улицама Европе и САД.

Он у емисији говори и о ситуацији у САД после избора, улози Кине у свету, политичкој ситуацији у Србији и другим актуелним темама.

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.