Без грешке: Корејци певају „Молитву“ на српском (ВИДЕО)

У Јужној Кореји у току је музичко такмичење под називом „Фантомски певач“ (Phantom Singer), а у једној од емисија наступио је мушки квартет који је отпевао песму „Молитва“ Марије Шерифовић и то на — српском.

молитва
Фото: Youtube printscreen

Момци групе „Edel Reinklang“ ( нем. племенит чист звук) су извели песму без грешке, а судећи према реакцијама и публика и жири су били одушевљени њиховим наступом.

И Марија Шерифовић, која је управо са овом песмом 2007. године победила на Евровизији, похвалила је колеге из Кореје.

Како је нагласила у објави, због извођачких права није била у могућности да објави снимак њиховог наступа на свом Инстаграму, али је зато написала предивну поруку упућену талентованим Корејцима.

Осим тога, Шерифовићева је једном од певача упутила и приватну поруку, коју је он са одушевљењем и неверицом објавио на свом Инста сторију. У поруци је Марија такође навела да је одушевљена њиховим перформансом, а млади певач од узбуђења није знао како да реагује, те је написао: „О, мој Боже“.

„Драге колеге, честитам вам од срца. Ово је најбоља верзија ‘Молитве’ коју сам икада чула. Желим вам све најбоље у даљој каријери и такмичењу“, написала је она на друштвеним мрежама.