Преостају нам МЕСЕЦИ, а не ГОДИНЕ, до почетка великих збивања! Ко хоће да се спасе треба да чини ОВО

Нису нам остале године него месеци до почетка великих дешавања и „интервенције Христове“ на метастазираном и од грехова оболелом телу човечанства, тврди у својој проповеди Митрополит морфски Неофит са Кипра.

почетак великих дешавања
Митрополит морфски Неофит

Али истовремено Митрополит Неофит нас теши и позива да сву пажњу усмеримо ка Пресветој Богородици – „Брзој Помоћници“, ка свима Светима и пре свега и изнад свега ка Тројичном Богу, кроз Свете Тајне, а нарочито кроз Свету Тајну Евхаристије.

Небројени наизглед безизлазни проблеми у целоме свету траже свој излаз.

Један од тих „безизлаза“ је и проблем Косова и Метохије…

Шта се управо дешава у свету

Подсећамо да је у току премештање америчких трупа и бродова који ће учествовати у џиновској НАТО вежби „Defender Europe 21„, до сада највећој „вежби“ америчке војске у Европи која ће се одржавати од 1. Маја – 14. Јуна, у многим земљама Балкана и Црног мора, заправо на „линији обрачуна“ са Русијом и могућег главног сучељавања са Руским војним јединицама, пише Јутјуб канал Агиорит који је објавио снимак најновије беседе Митрополита Неофита, с преводом на српски.

почетак великих дешавања
Сведоци смо елементарних непогода свуда у свету / Фото: Илустрација

Због тога смо ових дана имали и директне рефлексне потезе Русије која је послала јаке војне снаге на границу са Украјином и забранила прилаз бродова јужно од Крима, Керчког мореуза и Азовског мора!

„Цурење“ информација или пропаганда, углавном, управо се говори о Путиновој скоријој најави и признању „аутономних република“ Луганска и Доњецка у региону Донбаса, па чак се прича и о уласку руских „мировних јединица“ у те области…

Међутим, 28.000 војника из 26 земаља, укључујући Грчку, учествоваће у огромној америчко-НАТО вежби, са посебним учешћем у луци Александруполиса, док је 4.000 наоружаних америчких војника већ „слетело“ у Драч у Албанији.

И на таквом, дословно невиђеном, скупу НАТО снага који ће буквално „опколити“ Русију, врло лако може да засветли искра глобалног (само)уништења…

Јер стварна опасност више нису Русија или Иран, него турско-кинеска алијанса, која сада возовима може бескрајну кинеску војску довести директно у Европу…

Погледајте видео: