Живи са осам жена и све оне имају само један захтев за њега: Не излази из теретане, не једе хлеб ни тестенину, а на негу тела мора да троши сате

Док неки мушкарци тешко излазе на крај са само једном супругом, бразилац Артур О Урсо их има чак осам. Срећом, затеве свих њих успешно извршава како би биле задовољне и срећне, иако су неки од њих ригорозни.

осам жена
Артур О Урсо / Фото: Truly / Youtube

Артур, манекен и инфлуенсер постао је познат по браку са више жена, те се декларисао као „спорносексуалац“, пошто је последњих неколико месеци провео вежбајући, на захтев својих супруга. Израз „спорносексуалац“ сковао је британски новинар Марк Симпсон како би описао мушкарце који желе да изгледају као врхунски спортисти, али и порно звезде. Ради се о појединцу који брине о свом изгледу уз нагласак на затегнуто, фит, мужевно тело уместо на само дотеривање и моду.

– Жене ми проверавају доњи веш сваке недеље – додаје говорећи о својим супругама.

Толико се посвећује фигури, иако зна да то неким женама изазива нелагоду.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arthur O Urso (@arthurourso)

– Неке девојке не воле да виде да се неко толико брине о себи, а неке су само љубоморне – каже Урсо.

Он следи и ритуал бриге о изгледу како би задовољио своје потребе, а чини се да то усрећује већину партнерки у његовој кући. Прибегавао је и дијетама с екстремним прехрамбеним ограничењима како би задовољио њихов укус.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arthur O Urso (@arthurourso)

– Нисам јео глутен, лактозу, па чак ни хлеб и тестенину – додао је, преноси 24сата.хр“.

Манекен се, такође, фокусирао на режим вежби осмишљен за олимпијске спортисте, који укључује маратоне, крос фит, пуно трчања и три сата тренинга са теговима дневно. Артур практикује и строгу рутину његе тела која се састоји од разних крема за хидратацију тела и косе.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arthur O Urso (@arthurourso)

– Моје супруге траже да сам у форми, иначе ми држе лекције – закључио је.