„Ово је требало да се деси пре 22 године“: Девојка отишла код лекара због прехладе, а он јој из уха извадио нешто изненађујуће

0

Једна корисница ТикТока, Џордан, у свом видеу недавно је поделила са пратиоцима бизарно сазнање до којег је дошла приликом посете лекару, због прехладе. Наиме, он је сматрао да је неопходно да јој испере и очисти уши, када је приметио да изнутра нешто вири.

уши
Фото: TikTok screenshot

Убрзо су обоје сазнали да је реч о ушним цевчицама – малим штапићима који се уграђују деци са честим инфекцијама, а који би требало да сами испадну за отприлике годину дана од интервенције, преноси Мирор.

– То ми је било у уху пуне 22 године, од моје четврте – рекла је девојка у видеу.

@dogs_over_ppl#greenscreen At least it wasn’t a bug. I had no idea it was possible to hear this well 😅 I’m 26 for reference♬ Oh No, Oh No, Oh No No No Song – Tiktok Remix – Tik tok

„Када одете код лекара због прехладе, а он вам испере уши и пронађе изненађење“, написала је девојка уз видео и додала како је восак из ушију прекрио цевчице, па их није приметила раније.

– Као дете сам стално имала упале уха, па су ми лекари уградили цевчице на које сам одавно заборавила – испричала је она у видеу који је прегледан скоро 800.000 пута и успео је да забрине многе кориснике ТикТока.

Џордан је била шокирана сазнањем да су страна тела била у њеним ушима толико дуго / Фото: Мирор

„О Боже, надам се да моје нису у ушима! Имала сам три пара, дакле шест комада“, „Имам 27 година, а ставили су ми их кад сам имао 18“, писали су они који су имали слично искуство.

Mirror

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.