„Ово је требало да се деси пре 22 године“: Девојка отишла код лекара због прехладе, а он јој из уха извадио нешто изненађујуће

Једна корисница ТикТока, Џордан, у свом видеу недавно је поделила са пратиоцима бизарно сазнање до којег је дошла приликом посете лекару, због прехладе. Наиме, он је сматрао да је неопходно да јој испере и очисти уши, када је приметио да изнутра нешто вири.

уши
Фото: TikTok screenshot

Убрзо су обоје сазнали да је реч о ушним цевчицама – малим штапићима који се уграђују деци са честим инфекцијама, а који би требало да сами испадну за отприлике годину дана од интервенције, преноси Мирор.

– То ми је било у уху пуне 22 године, од моје четврте – рекла је девојка у видеу.

@dogs_over_ppl#greenscreen At least it wasn’t a bug. I had no idea it was possible to hear this well 😅 I’m 26 for reference♬ Oh No, Oh No, Oh No No No Song – Tiktok Remix – Tik tok

„Када одете код лекара због прехладе, а он вам испере уши и пронађе изненађење“, написала је девојка уз видео и додала како је восак из ушију прекрио цевчице, па их није приметила раније.

– Као дете сам стално имала упале уха, па су ми лекари уградили цевчице на које сам одавно заборавила – испричала је она у видеу који је прегледан скоро 800.000 пута и успео је да забрине многе кориснике ТикТока.

Џордан је била шокирана сазнањем да су страна тела била у њеним ушима толико дуго / Фото: Мирор

„О Боже, надам се да моје нису у ушима! Имала сам три пара, дакле шест комада“, „Имам 27 година, а ставили су ми их кад сам имао 18“, писали су они који су имали слично искуство.

Mirror