МИСТЕРИЈА У ЕГЕЈСКОМ МОРУ Нико не зна чему ОВО служи (ВИДЕО)

Необични објекат откривен је на Гугловој мапи у грчком мору, нико не зна о чему се заправо ради.

необичан објекат
Фото: Printskrin/Gugl maps

Одмах су почела најмаштовитија нагађања о чему се ради.

Необични објекат откривен је на Гугловој мапи у грчком мору, нико не зна о чему се заправо ради. Снимак је објављен на порталу Disclose.tv још 2018. године, а корисник који је објавио тврдио је да се ради о објекту укупне дужине 67 метара, пише Вечерњи.хр, а преноси Нпортал.

– Овај неидентификовани потопљени објекат налази се у Егејском мору на обали Грчке на координатама 40°27’4.62″ 22°51’39.78″ па можете сами проверити. Измерио сам га користећи лењир на Google Earth-у и реч је о објекту дугачком 67 метара – чује се у тада објављеном видеу.

Одмах су почела нагађања о чему се ради. Неки мисле како је реч о бившем светионику, док други мисле да више изгледа попут вулканског кратера.

– Ово је чудно. Све около изгледа дубоко. Ништа на овом подручју не изгледа приближно као овај објекат. Облик му је такође превише симетричан. Постоји лука која је на северу. Је ли могуће да је повезана са овим? – запитао се један корисник интернета који је погледао снимак.

С обзиром на то колико је близу обале, чуди што нико још није уочио ову појаву. Оно што се сигурно може тврдити је да ће ова појава бити посебно занимљива теоретичарима завера који ће нам врло брзо ‘открити’ о чему је у ствари реч.

Нпортал

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.