АЛБАНКЕ НА ЧАРШАВУ ПИСАЛЕ ГАДОСТИ О СРБИЈИ Две гошће хотела из Албаније вређале Србе усред Београда

Ви сте сви го*на! Је*еш Србију! И ваш хотел је с*ање!, пише на немуштом енглеском језику

албанке
Фото: Приватна архива

Две сестре Албанке које су биле гошће једног хотела у Београду оставиле су увредљиве поруке о Србима на чаршаву! Собарице су остале шокиране кад су ушле у собу да промене постељину и очисте све за следеће госте, а затекле су исписане бљувотине.

– М. М. и С. М. су у нашем хотелу преспавале само једну ноћ. Кад су ујутру ушле собарице, нису одмах приметиле да је чаршав ишаран, јер су га Албанке окренуле. Кад су виделе срамну поруку, гошће су већ напустиле наш објекат – рекао је за Ало менаџер Т. М.

Каснијом провером установио је да је реч о сестрама.

– Одмах сам о свему обавестио агенцију која је организовала њихову посету нашем хотелу, као и нашу Безбедносно-информативну агенцију. Рекли су ми да је ово веома занимљив случај за њих, а шта ће конкретно предузети, накнадно ће ми јавити – навео је менаџер и додао да кроз овај угоститељски објекат годишње прође око хиљаду гостију из Албаније.

Најчешће су то Албанци који, према његовим речима, у наш главни град стижу аутобусима, обично по 50 држављана ове суседне државе.

албанке
Фото: Приватна архива

– Више од две деценије сам у хотелијерству, Албанци су увек долазили у Београд, али ретко да би остали неколико дана, углавном би преноћили. И, уз поштовање дивних гостију, ипак је реч о већински бахатим особама. Глуме ултрабогаташе, као да су из Калифорније, а не из Албаније. Долазе аутобусима, њих 50 у тури, а понашају се као да су стигли приватним авионима. Најчешће прибегавају јадним смицалицама, као што је она кад попију сву вотку из мини-бара и у флаше наспу воду. Траже по 10 пешкира за једну собу, бадемантиле и папуче, што ми, као хотел са три звездице, нисмо у обавези да им обезбедимо. Буквално се иживљавају, што је доказ колико су некултурни – истакао је наш саговорник.

Према његовим речима, последњи инцидент који се десио у понедељак ујутру, још један је доказ колико су поједини Албанци зли.

– Све нас је згрозио поступак ове две лудаче. Реч је, и то смо једногласно закључили, о чину непатворене мржње према нашем народу – закључио је за Ало менаџер овог хотела у центру српске престонице.

ВИДЕО: Албанци прослављају Дан независности у Лондону

Зорица Зарић, Ало