ИДОЛ МУ КРИМИНАЛАЦ КРИСТИЈАН Профил масовног убице из Младеновца: Најбољи друг ријалити звезде, хвали се дивљачком вожњом и имиџом „ЖЕСТОКОГ МОМКА“

Урош Блажић (21), који је јутрос ухапшен под сумњом да је у околини Младеновца убио осам особа, а ранио 13, на друштвеним мрежама се хвалио имиџом „жестоког момка“, идол му је био осведочени криминалац Кристијан Голубовић, а најбољи друг учесник ријалити програма.

урош блажић
Фото: Милан Илић/ Screenshot/Ringier

На Инстаграму су објављивали заједничке фотографије, а пре само шест дана Блажић се са Ђорђевићем хвалио снимцима дивљачке вожње по граду.

Никола Ђорђевић је на Инстаграму пре извесног времена објавио снимак на којем се види како се Урош Блажић купа у леденом језеру и говори да је он „мали Кристијан Голубовић“, бивши робијаш који му је очигледно и био узор.

урош блажић
Никола Ђорђевић с масовним убицом Урошем Блажићем / Фото: Инстаграм

– Шта је ово? Мали Кристијан, а? Мали Кристијан? – говори Блажић на снимку кроз зубе.

На Блажићевом инстаграм налогу су објављиване фотографије на којима се представљао као „жесток момак“.

урош блажић
Масовни убица из Младеновца са бившим задругаром / Фото: Инстаграм

Блажићев налог на Инстаграму је угашен недуго после масакра, а у међувремену су анонимне особе отвориле нови налог на његово име. Преко тог налога су рано јутрос, усред потраге за Блажићем, објављене поруке „На кеца прангијам“ и „Рокаћу их све до краја“, на шта су у коментарима жестоко одговарали други корисници Инстаграма.

Блажић је јутрос ухапшен у околини Крагујевца после целовечерње потраге. Осумњичен је да је у селима у околини Младеновца убио најмање осморо људи и ранио 13.

Урош Блажић
Никола Ђорђевић са убицом / Фото: Друштвене мреже

– Он је ненормалан, као и његова породица. Једном га је зауставила полиција, он је изашао из аута и напао полицајца. Знам да је једном хапшен и због муниције. Он је волео сплавове, идол му је био Кристијан Голубовић. Возио је мотор, упадне у село и вози 200 километра на сат. Тако смо га једино виђали – причају познаници Блажића.

Блиц