Пазио да нико други не страда: Ово је мушкарац који се разнео бомбом у Чачку

Сачекао је да прођу возови, па се убио на клупи на железничкој станици

настрадали мушкарац
Настрадали Драган С. / Фото: Друштвене мреже

Драган С. (40) разнео се данас бомбом на Железничкој станици у Чачку пошто је сачекао да прођу возови.

Како сазнајемо, он је из горњомилановачког села Прањани.

– Ово је права трагедија, угасио се млад живот. Живео је сам са мајком и колико је нама познато возио је камион. Ово нас је све заиста потресло, каже за РИНУ мештани Прањана.

Према речима осталих очевдаца, пре ове несреће прошао је један путнички, а затим и теретни воз, па се претпоставља да је мушкарац чекао да остане сам како би активирао експлозивну направу. Седео је сам на клупи која је издвојена од осталих.

Све се догодило у 8.42 када је Д.С. активирао ручну бомбу док је седео на клупи. Настрадао је на лицу места, нико други није повређен.

– Како смо чули човек је седео на клупи, после чега је активирао експлозивну нараву и разнео се. Ми нисмо били ту, не знамо да ли се баш тако десило, али то је оно што смо чули – рекао је један од грађана Чачка који се нашао у близини Железничке станице.

На лицу места је велики број припадника полиције, који врше увиђај.

Осим човека који је настрадао, није било других повређених лица.

– Ја сам седео на клупи на неких двадесетак метара удаљености, не знам тачно. Чекао сам ту пензију, јер радници оближње поште чекају па сам ту мало сео. Кад је то пукло, Боже ме сачувај. Ја сам се сав стресао. Касније су нас увели унутра у Железничку станицу. После сам чуо да се човек убио – рекао је за РИНУ очевидац трагедије Петар Ђуровић.

настрадали мушкарац
Драган С / Фото: Друштвене мреже

Ускоро опширније…

Блиц / Хронограф / РИНА