Панчевка је напуштена по рођењу, а сада тврди: ОВА ПОЗНАТА ЖЕНА МЕ РОДИЛА И ОСТАВИЛА

Љиљана Марић већ годинама трага за својом децом за коју тврди да су јој отета на рођењу. Током те потраге дошла је и до занимљивих података о себи, а детаље је открила за онлајн магазину 52.рс.

љиљана марић
Љиљана Марић/Фото: Фејсбук

– На једном од састанака на којима смо разменивали мишљење са осталим родитељима којима су отета деца, Верица Добросављевић Цекић ми је скренула пажњу на један документ по коме моји родитељи нису они за које сам мислила да јесу. Исцрпљена од стресова због потраге за децом коју сам родила, а која су ми отета, нисам имала снаге да поверујем у то да сам и ја као беба можда отета од своје мајке. Верица тада није поменула ко ме је родио. Тек неколико година касније, такође на једном од састанака, један господин који је заједно с нама повремено учествовао у размени информација, искустава и савета, рекао ми је: Оља Ивањицки је твоја права мајка. Оља Ивањицки је моја биолошка мајка? Нови шок за мене… Присетила сам се разних сцена из свог живота, па и случајних сусрета с Ољом којих је било више, а за које тада нисам знала због чега се понављају, и почела да склапам мозаик – између осталог, рекла је Љиљана Марић у исповести за магазин 52.рс.

Између осталог у магазину у ком је објављена исповест, тачно пред премијеру документарног филма „Рођени отети“, Љиљана Марић је изјавила и ово:

– Када ме је родила, Оља је била уцењена и морала је да ме пошаље у другу породицу. Захвална сам њеним искреним пријатељицама које су ми много помогле да сазнам истину о себи и откријем много важних детаља после Ољине смрти. Сада бар знам да ме моја мајка није оставила, није ме својевољно дала. Морала је, а верујем да ће доћи време када ће се расветлити једина непознаница у причи о мом идентитету, а то је – ко је мој отац и због чега је мајка била уцењена да ме пошаље у другу породицу. На трагу сам те информације, али не желим да је износим – каже за магазину 52.рс. сликарка из Панчева, наследница чувене Оље Ивањицки,с којом није имала прилику директно да поразговара о свему.

љиљана марић
Љиљана Марић/Фото: Фејсбук

Индиректних сигнала које јој је Оља слала било је много, али отворен разговор спречила је најпре њена операција, а заувек онемогућила смрт славне уметнице 24. јуна 2009. године.

Извор: 52.рс