Несрећа у Народној библиотеци: Гас УГУШИО двојицу мушкараца (ВИДЕО)

Два мушкарца старости око 30 и око 50 година су преминула у Народној библиотеци током испробавања противпожарног система, када је исцурео гас где је противпожарни систем испустио гас. На терену су екипе Хитне помоћи и ватрогасци.

два мушкарца
Ватрогасне екипе и екипе хитне помоћи су на лицу места/Фото: Новости

У архиву Народне библиотеке у Београду, око 13 сати дошло је до цурења гаса, а од последица гушења две особе су страдале, саопштио је МУП.

Репортер Новости са лица места јавља да су двојица радника фирме „Импекс“ дошла у Народну библиотеку како би испробали противпожарни систем у тој установи.

два мушкарца
Гужва на улазу у Народну библиотеку Србије/Фото: Новости

Како је рекао портпарол Хитне помоћи Мирко Лутовац, преминули су мушкарци стари око 30 и око 50 година.

Припадници Сектора за ванредне ситуације одмах по дојави изашли су лице места са пет возила и 18 ватрогасаца спасиоца, а приликом претраге зграде пронашли су два мушкарца у бесвесном стању.

два мушкарца
Полиција врши увиђај/Фото: Новости

У архиву Народне библиотеке у Београду, око 13 сати дошло је до цурења гаса, а од последица гушења две особе су страдале, саопштио је МУП. Двојица радника фирме „Импекс“ старости од око 30 и 50 година дошла у Народну библиотеку како би испробали противпожарни систем у тој установи.

два мушкарца
Корисници Народне библиотеке Србије испред узлаза чекају прецизније информације/Фото: Новости

Лица су предата Хитној помоћи и после покушаја реанимације, констатована је смрт двојице радника једне приватне фирме, који су највероватније радили пробу система за гашење пожара, наводи се у саопштењу.

Припадници Министарства унутрашњих послова наставиће да обезбеђују терен док се не обави увиђај. Узроци цурења гаса биће накнадно утврђени истрагом.


Новости / агенције

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.