ХАОС НА ВОЖДОВЦУ : Подметнута бомба на аутомобил Маријане Мићић, повређен њен отац (ФОТО)

Према првим информацијама експлодирао је аутомобил марке „голф 4“ испод којег је, како се сумња била подметнута експлозивна направа, која је активирана највероватније даљинским управљачем.

експлозивна направа
Аутомобил је потпуно изгорео/Фото: Н. Фифић

Данас око 13.30 дошло је до велике експлозије у вождовачкој Улици Војводе Степе на раскрсници код „Велефарма“.

Према првим информацијама експлодирао је аутомобил марке „голф 4“ испод којег је, како се сумња била подметнута експлозивна направа, која је активирана највероватније даљинским управљачем. Незванично, возило је у власништву Маријане Мићић, водитељке Пинка, што она демантује.

Међутим, како незванично сазнајемо у аутомобилу који је ескплодирао био је Маријанин отац Н.М. који је од силине детонације испао из кола и задобио лакше повреде.

Он је превезен на ОРЛ, има повреду руке и бубне опне и није животно угрожен. На лицу места још увек је већи број полицијских екипа, контардиверзиона екипа МУП који обављају увиђај и овај део града је блокиран за саобраћај.

експлозивна направа
Фото: Н. Иљукић

Комшилук тврди да нико није видео како је дошло до екслпозије, али се сумња да се Н.М. кретао из правца Трошарине према Велефармовој згради када је дошло до експлозије у којој је осим „голфа 4“ који је потпуно изгорео, мање оштећено још неколико возила. Истрага се наставља.

„Није мој ауто“ – Маријана Мићић после експлозије аутомобила у ком је био њен отац

Маријана Мићић, како јавља Блиц, тврди да аутомобил није у њеном власништву.

– Тај ауто није мој. Не води се на мене већ седам година – кратко је рекла водитељка „Пинка“. Иако су новинари покушали да сазнају да ли је њен отац добро, Маријана је остала недоречена:

– Не могу сада да причам, журим – рекла је она и прекинула везу.

 

View this post on Instagram

 

Da obojim malo ovo tmurno vece ⭐️??
#gold #summer #selfie #nightout #smile ?

A post shared by Marijana Mićić (@micicmarijana) on

Према првим информацијама, око 13.30 експлодирао је ауто „голф 4“, у колима је у том тренутку био само Маријанин отац (63), који је прошао са лакшим повредама. Како је МУП саопштио, он је задобио повреде руке и бубне опне и превезен је у Ургентни центар.

Како јављају репортери са лица места, цео овај потез је блокиран од стране припадника полиције, екипе Хитне помоћи су упућене на лице места, а обустављене су и неке линије градског превоза.

Према причама очевидаца, аутомобил је експлодирао на коловозу у току вожње. По свој прилици, у аутомобилу је била подметнута бомба, која је највероватније активирана даљинским управљачем. Приликом експлозије умало је повређен још један возач В. С. (35), коме је изгорео задњи део аутомобила.

Новости / Блиц