Михаило Меденица: Вучићу, ти си отправник послова амбасаде „Републике Косова“ на Андрићевом венцу

Ти си, Александре Вучућу, ипак највечи краљ који постоји, свега ми!

радио телевизија србије
Фото: Screenshot

Треба, бре, мајсторе да владаш најмање два живота, ако те и потом не изаберу за председника, што наравно у Србији није немогуће, напротив, овде су ти гласање и задушнице једно те исто, но…

Дакле, само шмекер твог калибра може да изјави како ће план за решење питања Косова (мрско ти је да изговориш и Метохије) предочити овдашњој јавности тек када га прихвате Албанци, и да нико после тога не упита ништа, чак ни да ли си грешком узео Вулинову терапију..?

Мајсторе, па колика год да ти је плата мизерна је за све оно што чиниш, јер то што из хобија изиграваш председника Србије сасвим озбиљно и приљежно радиш као отправник послова “амбасаде” “републике” “косово” (Андрићев венац је дефинитвно то постао) и хаус- мајстор неколицине западних амбасада!

Дакле, прво намераваш да са ђавољим накотом од Тачија и Харадинаја размениш сличице, а онда ћеш нама да покажеш дупликате, и то само из твоје руке, што деца кажу?

Генијалан план!

То више није ни велеиздаја, увео си, човече, револуционарну новину у продају државе: прво се договориш с крвницима колико нашег је њихово, па онда овде закукаш ко Мајка Кнежопољка како си се лавовски изборио да фукари увалиш “шкарт” а за Србију сачуваш читав метар најбоље и најплодније земље, који је због мера штедње смањен на пола метра али ће се у папирима водити као читав, јер ко лаву сме да приговори да мањка пола?!

Некад је важила она: “Не дирај лава док спава” а сад: “Не питај ништа лава који никад не спава”, јер лав ће све рећи кад дође време за то, односно, кад Албанци прихвате план јер логично је да се прво они изјасне колико би од Србије да заграбе, теби је сасвим довољно оно што аутобусима може да се превезе с митинга на митинг!

Но, понављам, ниси ти крив, заиста ниси, ти си рекао шта имаш а нама је и даље питање свих питања да ли је Луна преболела Слобу или је ово с Марком само лаж?!

Добро, кад се то изгустира вратићемо се на нове доказе у случају убиства певачице Јелена Марјановић и аутентичност Карлеушиног међуножја, ако у међувремену не искочи шта важније, типа: “Ексклузивно- Немањићи криви за све! Откривени уговори који недвосмислено потврђују да је Високе Дечане, Пећку патрјаршију и Грачаницу зидало грађевинско предузеће “Весељи“ којем је средњевековна Србија остала дужна новаца за радове, па законски не можемо ништа осим да им их уступимо као компензацију, као и припадајуће земљиште протиправно укњижено као- метох!”

Заиста нема шта осим се поклонити твојој лавовској борби да нас све преметнеш у мајмуне, и то гојазне јер то је, као што каза, можда и највећи проблем Србије, остале сте решили!

Мислим, није највећи проблем то што нас правиш мајмунима, већ што смо гојазни мајмуни, а као такви, логично, не можемо да схватимо визионарску суштину твоје промисли да прво издаш а потом објасниш како те је група мангупа пресрела на улици и отела Косово и Метохију, заједно са нешто ситинине из новчаника и калемом црвене траке за свечана отварања фабрика које ће бити изграђење након свечаног отварања, разуме се!

Краљ си ти највећи, понављам!

Отуда и оно несрећно блуровање (замагљивање) дуксерице с натписом “Нема предаје” и мапом Косова и Метохије!

михаило меденица
Михаило Меденица

Прво да дукс представиш Албанцима, па кад прецртају шта им се не свиђа онда лепо с дроњцима дођеш пред нас и убедиш да је дукс демоде и да је брател мајца до пупка највише и најбоље што си могао лавовски да избориш!

Није тај несрећни уредник РТС-а крив!

Он је само превентивно попио “бруфен” да тебе не заболи глава.

Човек је приказао како би требало да изгледа твој план за решење питања Косова и Метохије (мада нема ту ничег упитног)- магла!

Магла на лицима сваког од нас- блурована нација!

Без накнадног “извињења”: “Грубом грешком Великог вође змагљена је ваша прошлост, садашњост и будућности! Извињавамо се Србији, тачније, ономе што од ње остане кад Албанци прихвате план! Прелазимо на важније теме: ексклузивна исповест Карлеушиног међуножја…”

Два у један