Неда Арнерић у тешком стању, лекари чине све да је спасу

Неда Арнерић, позната српска глумица, у тешком је стању пошто је синоћ збринута у Војномедицинској академији (ВМА), сазнају медији.

неда арнерић
Неда Арнерић / Фото: Промо

– Она је у тешком стању и лекари чине све да је спасу. Добија сву неопходну терапију и медицинску негу – наводи извор Блица из те установе.

Он додаје да је глумица синоћ примљена у тешком стању.

Лекари ипак синоћ нису могли да дају никакве прогнозе здравственог стања Неде Арнерић, осим да добија сву неопходну негу и терапију.

Како „Блиц“ сазнаје, глумица је синоћ око 21 сат пребачена у ВМА.

Да нешто није у реду, према нашим сазнањима, схватио је глумичин брат, који ју је упорно звао телефоном и није могао да је добије.

Одмах је са браваром отишао у стан своје сестре, обили су браву и затекли познату глумицу на поду.

– Неду су затекли како лежи на поду. Екипа Хитне помоћи убрзо је дошла по позиву и Неда је превезена у ВМА – наводи извор Блица.

За сада нема више детаља о узроцима због којих је Неди Арнерић позлило. Подсетимо, средином децембра прошле године преминуо је Недин супруг др Милорад Мештровић, а информација о томе доспела је у јавност у јануару, јер је Неда то испричала тек најближем кругу пријатеља.

Како преноси агенција Танјуг, Неди Арнерић је прошле године на Фесту уручен „Београдски победник“ за изузетан допринос филмској уметности, а на овогодишњем Фесту се приказује филм „Алекси“ Барбаре Векарић, у коме игра позната глумица.

неда арнерић
Неда Арнерић

Неда Арнерић је у мају 2016. године задобила теже повреде после пада са терасе породичног стана на трећем спрату у Дубљанској улици и извесно време провела на интензивној нези Ургентног центра у Београду. Арнерићева је пала на лимени кров приземног локала при чему је задобила повреде једног вратног и два леђна пршљена. Тада није била животно угрожена, али и тада, као и овога пута, сумњало се да је покушала самоубиство. Према информацији коју је у медијима изнео њен, сада покојни, супруг др Милорад Мештровић, у полицијском извештају о несрећи писало је да је глумица пала простирући веш.

Р. Бриза, Блиц / Хронограф