РАТ ПРОТИВ СРБИЈЕ И ДАЉЕ ТРАЈЕ: Циљ је сламање сваке воље за отпором и тотални губитак суверенитета (ВИДЕО)

0

Гост нове епизоде емисије „Тема“ која се реализује у сарадњи портала Правда и продукције ХелмКаст био је Слободан Стојичевић, аутор књиге „Мрежни рат против Срба“ која говори о специјалном рату САД против нашег народа како би нам сломили вољу за даљим отпором.

слободан стојичевић
Слободан Стојичевић

Стојичевић је објаснио да је циљ мрежног рата идентичан циљевима оружаног рата, а то је губитак сваког суверенитета непријатеља, а као непријатеља САД видео цео српски народ. Он је објаснио да након окупације РСК, делова Босне и Херцеговине, Косова и Метохије и отцепљења ЦГ, воља за отпором српског народа америчкој агресији и даље постоји и да сада желе да је сломе другим методима када оружје није завршило започети посао.

Слободан Стојичевић (1965) правник, писац, преводилац, стручњак за спољну трговину. Аутор књиге „Приручник за извоз у русију и Евроазијски савез“ (2014). Сарадник и експерт Изборског клуба из Москве. Радио и ТВ водитељ, води ауторске емисије „Поглед на Исток“ и „Мрежни рат“ на Интернет ТВ ХелмКаст. Члан је Председништва Свесрпског словенског покрета. Сарадник журнала Геополитика. Темом мрежних ратова и хибридних агресија се бави од 2014. године у оквиру истраживања за серију чланака за Изборски клуб из Москве.

Он посебно анализира мрежни напад на српску економију, медије и информативни простор као и напад на Српску православну цркву као последњу линију одбране нашег народа.

У оквиру своје анализе детаљно објашњава како су западни центри моћи економски учинили Србију зависном и како преко економије могу да утичу да ниједна власт не сме да направи заокрет на међународном плану. Такође, он објашњава како медији у Србији учествују у мрежном рату против сопственог народа, који медији су у власништву страних центара моћи и какве последице изазивају.

слободан стојичевић
Слободан Стојичевић

Говорећи о нападу на СПЦ, Стојичевић указује на чињеницу да је новац са запада стизао у руке појединих владика које су екстремне, али које заступају потпуно супротна становишта.

Он је објаснио да почетак одбране од мрежног напада јесте схватање да напад постоји, препознавање мрежних операција и циљева, а ова књига управо читаоцима показује како да препознају дејство непријатеља.

Погледајте цели разговор Слободана Стојичевића с аутором и водитељем емисије Игором Маринковићем:

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.