Механизам меке окупације: Мрежним ратом српском народу одузета снага душе (ВИДЕО)

0

У Српском културном простору у Новом Саду одржана је трибина „Механизам меке окупације“ и промоција књиге „Мрежни рат против Срба“ аутора Слободана Стојичевића. На трибини су говорили новинар Милорад Вукашиновић, књижевник Драгослав Бокан и аутор књиге Слободан Стојичевић.

механизам меке окупације
Бокан, Стојичевић и Вукашиновић на трибини

Вукашиновић је мрежне нападе САД уипоредио са вирусом сиде који обара имунитет организму који касније умире јер не може да се избори ни са лакшим болестима истичући да је циљ тог напада потпуно уништење српског народа.

– Никада се Срби и никада се свет није суочио са једним ратом чији се зуавршетак апсолутно не наслућује – рекао је Вукашиновић.

Вукашиновић је рекао да је Стојичевић својом књигом “Мрежни рат против Срба” разобличио америчку стратегију на којој ради 5000 људи у САД и да је на тај начин и дао одговор да је могуће борити се против мрежног напада.

Драгослав Бокан је рекао да је књига “Мрежни рат против Срба” важан савезник у oдбрани од америчког напада на душу и свест људи.

– Ситуација је застрашујућа, ситуације је као 1942. у НДХ. Само што нема кољачких кама, само што нас нико не сече по грлу, али нам децу узимају, преко другова и другатрица, преко школа… Школе не служе да образују децу, да буду у отпору према ономе што их поробљава већ служе да децу увуку у систем… Са професорима који испоручују оно што им је речено, са министарвима која раде оно што им каже Влада, са Владом која отвара она сабласна поглавља на путу где нас неће – објасно је Бокан.

механизам меке окупације
Драгослав Бокан и Слободан Стојичевић

Он је рекао да је мрежним ратом народу одузета снага душе и снага духа, као и разумевање колико је важна Црква.

Слободан Стојичевић је говорио о механизмима мрежног рата и циљевима америчког напада на Србе. Он је објаснио да је обрадио теме економије, информативног простора и СПЦ иако је су под нападом и други сегменти српског друштва.

Говорници су истакли да је православна духовност и активан литургијски живот, пост, молитва и причешће први корак у победи против оних који воде мрежни рат против Срба.

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.