ГРАЂАНИ, ОПРЕЗ! Разбојник упао на задње седиште, возачу ставио нож под грло АЛИ НИ ТО НИЈЕ БИЛО СВЕ

Два осумњичена мушкарца су у Заплањској улици на Вождовцу извршила разбојништво тако што је један од њих ушао у аутомобил у којем се у том тренутку налазио возач. Чим јој је узео новчаник, дао се у бег, али брзом и ефикасном акцијом вождовачке полиције ухаваћен је дословно после два минута.

у заплањској улици
Фото: Илустрација

Други основни суд одредио је притвор до 30 дана, по препоруци Другог основног јавног тужилаштва за два разбојника због сумње да су извршили кривично дело разбојништво.

Два осумњичена мушкарца су у Заплањској улици на Вождовцу извршила разбојништво тако што је један од њих ушао у аутомобил у којем се у том тренутку налазио возач.

Разбојник је ушао на задње седиште, мушкарцу за воланом ставио нож под грло и затражио му новац.

У том тренутку у аутомобил је ушла и жена овог возача, а њој је разбојник отео торбицу.

Повређених особа није било, а разбојник је успео да побегне и однео је са собом новчаник.

Полицајци Вождовца брзо су реаговали и ухапсили су после непуна два минута разбојника, који је био у друштву саучесника, који је највероватније чувао стражу током извршења кривичног дела.

Утврђено је да су оба осумњичена мушкарца добро позната полицији по раније извршеним кривичним делима, а један од њих је недавно изашао из затвора.

у заплањској улици
Заплањска улица на Вождовцу / Фото: nstant Google street view

Овај инцидент позива грађане на додатни опрез, јер је све више случајева који потврђују да нико није безбедан, не само на улици, него и у властитом возилу.

pink.rs

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.