Падај сило и неправдо! Као доследни борац против класног угњетавања и сваког насиља ВУЛИН ПОЧИЊЕ ШТРАЈК ГЛАЂУ

0

Штавише, министар овим чином прераста у вођу покрета отпора, јер ће му се у штрајку против опозиције придружити и група од тридесетак народних посланика у Народној скупштини, као и један број одборника у скупштини Града Београда. На тај начин, како наводе неименовани извори, а преносе медији, он и група посланика желе да укажу на „насиље које спроводе Бошко Обрадовић, Драган Ђилас и Вук Јеремић“.

александар вулин
Доследни левичар: Министар Александар Вулин / Фото: Министарство одбране

Министар одбране Александар Вулин сутра ће почети штрајк глађу у Скупштини Србије, потврђено је медијима.

Њему ће се у томе придружити тридесетак посланика владајуће већине у републичкој Скупштини, а истовремено ће то учинити део одборника власти у скупштини Града Београда. На тај начин, како наводе неименовани извори, а преноси неколико домаћих медија они желе да укажу на „насиље које спроводе Бошко Обрадовић, Драган Ђилас и Вук Јеремић“.

Министар ће током дана своју одлуку саопштити председнику Вучићу, премијерки Брнабић и својим сарадницима у министарству.

Вулин је већ једном организовао сличан протест када је 2003. године три недеље штрајковао глађу у притвору. Он је тада био ухапшен после сукоба на протесту због хапшења и изручења мајора Веселина Шљиванчанина Хашком трибуналу.

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.