ДЕЧАК (11) РАДИО ДОМАЋИ НА УЛИЦИ ЈЕР МАЈКА НИЈЕ ИМАЛА НОВЦА ЗА СТРУЈУ: Када се проширио овај снимак, посетио га је милионер са другог континента и потпуно му ПРОМЕНИО ЖИВОТ! (ВИДЕО)

Мали Перуанац, Виктор Мартин Ангуло Кордоба (11), био је приморан да учи и ради домаће задатке на улици, под светлом уличне расвете јер његова мајка нема новца да плати струју.

перуанац
Фото: Youtube printscreen

Ипак, када се интернетом проширио снимак вредног дечака како седи на тротоару, појавила се неочекивана помоћ.

Јакуб Јусуф Ахмед Мубарак (31), милионер из Бахреина, допутовао је у Перу са намером да промени дечаков живот. Обећао је да ће реновирати кућу и додати још један спрат. Одмах је платио увођење електричне струје, а на овако племенит чин се одлучио јер је и сам имао слично детињство.

перуанац
Мубарак / Фото: Youtube printscreen

Није се ни ту зауставио, већ је обећао и да ће донирати новац за Викторову школу.

Његова мајка је изјавила како се Виктор питао како је уопште могуће да неко са другог континента дође да види баш њега.

перуанац
Фото: Youtube printscreen

„Захвална сам људима који желе да помогну мени и мом сину, захвална сам из свег срца што имају толико доброте у себи и што су пронашли времена да дођу у мој скромни дом, нарочито зато што нико други то није урадио“, додала је Викторова мајка.

перуанац
Фото: Youtube printscreen

Виктор је рекао да жели да се школује и постане полицајац како би се борио против корупције која је велики проблем у тој јужноамеричкој земљи.

Курир / Мирор