Београђанка била код надрилекара, па пала у аутобусу број 20: Липтала је крв, а када су стигли лекари испод завоја су измигољиле пијавице

0

Једна жена колабирала је синоћ у аутобусу на линији 20 у насељу Медаковић, а престрављени возач позвао је Хитну помоћ. Када су лекари дошли, имали су шта да виде: испод завоја на нози обитавала је гомила пијавица.

пијавице
Фото: Илустрација

Једна жена колабирала је вечерас у аутобусу на линији 20 у насељу Медаковић, а престрављени возач позвао је Хитну помоћ. Када су лекари дошли, имали су шта да виде: испод завоја на нози обитавала је гомила пијавица, сазнаје Телеграф.

На терапији пијавицама је изгледа нешто пошло по злу и аутобус је наједном био препун крви. По доласку екипе хитне помоћи жена је веома лоше изгледала са знаковима искрварења. – Нога је већ била умотана завојем, а испод њега гомила пијавица. Била је код неког народног лекара, па је на „терапији“ пијавицама – каже извор за Телеграф.рс. Жена је превезена у Ургентни центар, после дијагностике ће бити задржана на болничком лечењу.

Видео: Чувајте се надрилекара – Зоран Петровић Шумадинац – езотериста, парапсихолог, исцелитељ. Оптужен да вара људе за новац.

Телеграф

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.