Славко Никић: Зашто Вучић није извукао с Косова наше људе за које се знало да ће бити ухапшени (ВИДЕО)

Славко Никић пуковник у пензији за последње хапшење Срба на Косову каже да му није јасно како је Александар Вучић то знао а није реаговао да извуче наше полицајце и зашто је уопште излазио са тим у јавност. Требало је да прећути ту информацију и да се извуку наши људи за које се знало да ће бити ухапшени.

хапшење срба на косову
Славко Никић

Србијом и даље владају комунисти и удбаши. Славко Никић каже да не смемо заборавити историју да се највише Срба са Косова и Метохије иселило за време владавине Јосипа Броза Тита, а Комунистички генерали су распродали Србију, да би данас њихова деца наставила посао у распродаји Србије. Такође данас су запослени у битним институцијама као што је БИА, Војска и слично.

Славко Никић објашњава да није било продаје земљишта и кућа на Косову и Метохији и да су се неки Срби обогатили него да су Комунисти све државно и друштвено продавали Албанцима док су Албанци вршили притисак на обичне Србе који у то време нису имали никакву заштиту од стране комунистичке партије и да су тамо остављани на милост и немилост Албанцима. Иначе Комунисти су то планирали још од ’45. декретом да се забрањује повратак Срба на Косово и Метохију.

За бомбардовање зграде РТС-а Никић каже да је Милановић невинo оптужен јер је дошaо до пресретнутог разговора између Весли Кларка и Хавијара Солане где се помиње да је Весли Кларк добио директан налог од Била Клинтона да бомбардује РТС и да до самог удара то нико није знао, а да је ДОС после тражио жртвено јагње које је пронашао у Милановићу који о томе да ће бити бомбардован РТС ништа није знао.

хапшење срба на косову
Славко Никић

Славко Никић каже да је идеју о разграничењу уништио Ивица Дачић тиме што је успео код неких држава да издејствује повлачење признања. Тиме је требало да се стави тачка на границе које би биле на Проклетијама а не на Јарињу.

О суду за злочине на Косову где Кадри Весељи жели опет да се суди само Србима, Славко Никић каже да је тај суд повезан са Хашким трибуналом који ће Албанцима издавати потврде да су невини док ће се опет судити само Србима.

Шта је још рекао Славко Никић погледајте у Видеу ХелмКаст продукције: