НЕЗАПАМЋЕН СКАНДАЛ У ПОЖЕГИ! Основац претукао мајку и директорку школе! Кап прелила чашу, родитељи друге деце БЕСНИ

„У торби носи више ножева него свезака и књига“

пожега
О.Ш. „Емилија Остојић“ / Фото: Канцеларија за управљање јавним улагањима

Читава Пожега данима бруји о незапамћеном скандалу који се догодио у Основној школи „Емилија Остојић“, када је ђак шестог разреда претукао директорку те осмолетке и своју рођену мајку!

Како Ало! сазнаје, инцидент се догодио након што је директорка Мирјана Василијевић позвала на разговор мајку проблематичног дечака, који према речима неколико наших саговорника годинама малтретира децу у школи, али и ван ње.

– Тринаестогодишњи дечак је локални каубој који злоставља сву децу у школи, али и по читавој Пожеги. У торби носи више ножева него свезака и књига и чини се као да су сва деца његови таоци. Пре неколико дана, у просторијама школе насрнуо је на мајку и директорку. Повике из канцеларије чуло је обезбеђење, које је једва успело да га обузда – наводи за наш лист извор близак школи и напомиње да је велики проблем што овај инцидент није пријављен полицији.

пожега
О. Ш. „Емилија Влајић“ / Фото: Youtube printscreen

– Школа је показала велику слабост да се избори са овим насилником, јер нико није пријавио инцидент, иако читава Пожега прича о њему. Ми смо мало место и такве ствари је немогуће сакрити, а родитељи су огорчени на руководство школе, јер ни после последњег ексцеса није реаговало. Дете које је једном приликом претукао завршило је у болници – уверава наш извор.

Међутим, када смо позвали Мирјану Василијевић, директорку ОШ „Емилија Остојић“, да прокоментарише сазнања до којих смо дошли, она нам је рекла да има „паметнија посла“ него да прича тој теми.

Директор који не пријави насиље биће смењен: У Министарству просвете су за „Ало!рекли да су упознати са ситуацијом у тој школи и да су тамо већ послали тим за борбу против насиља. – Данас ћемо имати састанак са родитељима и представницима школе како бисмо покушали да решимо проблем. Као што смо раније истицали, сваки директор који не пријави насиље у школи биће смењен – наводе у том министарству.

Никола Марић, Ало