СРБИЈА ЈЕ АЖДАЈА, ТРЕБА ЈОЈ ОДСЕЋИ ГЛАВУ! Босански глумац хистерисао на хрватској телевизији, позвао Американце да униште Србе! (ВИДЕО)

Босански глумац Емир Хаџихафизбеговић наставио је да вређа Србе и Србију на хрватској телевизији, гостујући у емисији „Недељом у 2“.

емир хаџихафизбеговић
Емир Хаџихафизбеговић / Фото: Printscreen

Хаџихафизбеговићу ово није први пут да излеће у политичке воде, износећи своје отворене антисрпске ставове.

Глумац Емир Хаџихафизбеговић гостујући у хрватској емисији „Недјељом у 2“ коментарисао је и приче да се за време рата појављивао на скуповима и окупљене поздрављао са три прста.

„Покажите ми ту слику, то је стварно будалаштина. Не желим уопште да се бавим том бласфемијом“, рекао је шокирано.

Водитељ емисије, Александар Станковић, после тога је позвао режију да му до краја гостовања набаве фотографију на којој наводно Хаџихафизбеговић држи три прста у ваздуху.

„Ово сам ја и три прста испред скупштине Тузла. Да ја дижем три прста у Тузли?!? Која је гранатирана, дај, Ацо, молим вас стварно, ово је будалаштина. Ово је аутентично, али контекст нема везе с везом. Ово је као кад су оног из Дубиозе Колектив прозвали да је дигао три прста јер је показивао колико је сати“ рекао је узнемирено.

У остатку емисије је говорио о многим политичким питањима, па се дотакао и контроверзног музичара  Томпсона, познатог по песмама које величају усташтво, али и Боре Чорбе.

емир хаџихафизбеговић
Фото: Printscreen

„Рекао сам да је Исус Христ жив, да би забранио Томпсона јер је Исус био за толеранцију. Ја нисам дошао у вашу емисију да полемишем с херојем нације, Бором Чорбом, мајком нације… Не желим да улазим у полемике, господин Марко се мени није ни обратио… Не желим полемисати с онима који по мени сад вероватно док траје емисија ј… балијску мајку по порталима“, рекао је Хаџихафизбеговић.

Казао је и да не може да слуша врсту музике која позива на убијање једног народа, али је додао да би отишао „и на Томпсонов концерт и на концерт Боре Чорбе и на концерт мајке нације када би се обратили“.

То је све Хаџихафизбеговић говорио у претходној емисији, а овога пута је отишао корак даље и изразио наду да ће Американци одсећи главу Србији, коју је упоредио са аждајом.

– Ја се дубоко надам да ће Американци схватити после свега овога шта политичка Србија ради. Опет им не ваља Македонија, не ваља им косово, не ваља им Црна Гора, не ваља им Босна… Сад су се мало с Хрватском примирли. Док се тој политчкој аждаји не одсече глава после 30 година, нема среће на овим просторима – рекао је Хаџихафизбеговић.

Д. Н, Ало

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.