НЕНАДА ИЗ КУЛЕ УДАРИО ГРОМ Везивао је пертле када се зачуо прасак, па се пробудио у болници, али се његова сестра свега сећа (ФОТО)

0

Мајка открила све детаље.

ненад цветићанин
Ненад Цветићанин / Фото: Фејсбук

Ненад Цветићанин из Куле заувек ће памтити јучерашње невреме. Он се спремао да изађе у град, седео на степеницама у кући и обувао патике када се зачула јака грмљавина. Како се каже, баш је грунуло, чуо се прасак. Ненад је потом осетио притисак у глави, осетивши да је на моменат изгубио свест, осетио бол у левом уху, после чега се више ничега није сећао.

У кући је била и Ненадова сестра која је притекла брату у помоћ. Одвели су га у службу хитне помоћи, одакле је пребачен у болницу у Врбасу.

– Ненад је био у страшном шоку. Када сам дошла у хитну зовем га, а он ме не региструје. Сада је добро, иако блед и исцрпљен. Управо се враћамо из Врбаса, Ненад је изашао из шок собе и сада је све у реду.

Гром је направио хаос у комшилуку, у Улици 51. Дивизије. У кући поред нас дете је буквално гледало како из лустера излазе варнице право према поду, а у трећој кући до нас ударило је у сат за струју и све им спржило. Још неке комшије су нам рекле да су виделе муње као да су се распрсле, па је вероватно и због тога било одједном удара на више места. На нашу радост, овај немили догађај се ипак завршио срећно по нашег Ненада – испричала је Ненадова мајка Радмила Цветићанин.

А млади јунак приче јавио се из болнице с апоруком за пријатеље: Ни гром ми не може ништа.

Ало

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.