ПОГЛЕДАЈТЕ: Путница оборена на под због перонске карте, радник обезбеђења ухапшен (ВИДЕО)

Он се терети да је као радник физичко – техничког обезбеђења, на аутобуској станици у Крагујевцу, после краће расправе 31-годишњој путници из Београда уврнуо руку и ногом јој задао више удараца.

радник физичко-техничког обезбеђења
Фото: Youtube printscreen

Полиција у Крагујевцу ухапсила је М. Т. (65) из Крагујевца, због сумње да је извршио кривично дело злостављање и мучење.

Како је МУП саопштио, он се терети да је као радник физичко – техничког обезбеђења, на аутобуској станици у Крагујевцу, после краће расправе 31-годишњој путници из Београда уврнуо руку и ногом јој задао више удараца.

Снимак ове ситуације кружи друштвеним мрежама, а у коментарима се наводи да је најпре дошло до вербалног сукоба јер јој мушкарац није дозволио да уђе без перонске карте, да би му она због тога ударила два шамара.

Међутим, на снимку се види само како радник обезбеђења не дозвољава жени да устане са земље, док она све време дозива помоћ. Шутирања нема на снимку.

Наиме, како преноси портал ИнфоКГ, до спорне ситуације дошло је због перонске карте, коју путница, према речима очевидаца, није имала, а како се наводи, није одустајала ни од намере да стигне до перона.

Припадник обезбеђења је путницу оборио на бетон и држао је тако дуже време, уврнувши јој притом руке, док ју је коленом притискао да не може да се помери. Ово се све дешавало наочиглед осталих путника на станици, а жена је вриштала да је пусти и да не може да дише.

Портал ИнфоКГ такође преноси, да су поједини очевици тврдили да је жена прва физички насрнула на запослене на улазу, али да ће истрагу шта се стварно догодило спровести истражни органи.

Раднику обезбеђења је одређено задржавање до 48 сати после чега ће уз кривичну пријаву, бити приведен Основном јавном тужилаштву у Крагујевцу.

ИнфоКГ 

3 Коментари

Comments are closed.