Људи пронашли напуштену вилу од 10 милиона евра: Унутра луксузни аутомобили и намештај прекривени прашином (ВИДЕО)

Човек који је изградио ову кућу био је веома успешан. Дипломирао је на једном од најбољих медицинских факултета. Постао је хирург, био је отац четворо деце…

кућа
Фото: YouTube/BigBankz принскрин

Двојица лутајућих путника пронашли су недовршену вилу, вредну 10 милиона евра, пуну намештаја и луксузних аутомобила.

Џереми Абот и Биг Банкз пронашли су вилу док су на Гуглу трагали за напуштеним имањима. После тога су отишли да обиђу кућу од 3.000 квадратних метара, која има 10 спаваћих соба и 11 купатила.

Није откривено где се тачно налази ова вила, али су момци открили ко ју је градио и зашто је кућа напуштена.

„Човек који је изградио ову кућу био је веома успешан. Дипломирао је на једном од најбољих медицинских факултета. Био је хирург, отац четворо деце и из хобија је био пилот“, објашњава Абот у снимку.

Он додаје да је хирург сазидао кућу за своју породицу недалеко од посла. Нажалост, он и његов син наводно су погинули у авионској несрећи.

кућа
Фото: YouTube/BigBankz принтскрин

Супруга богатог хирурга и троје деце били су принуђени да напусте кућу пошто је дошло до проблема са наплатом животног осигурања погинулог власника, јер он извесно време није плаћао рату за премију осигурања. Наводно је породица и даље дужна око 8 милиона евра за ову кућу, укључујући и 50.000 евра за порез на имовину.

Абот открива да је хирург наводно живео у кући до 2015. године, а да је затим напустио земљу и престао да плаћа порез.

Кућа, у којој и даље има ствари сада зврји празна, али Абот верује да тамо живи један бескућник, који је побегао кроз прозор када су они ушли на имање.

На имању су Абот и његов пријатељ пронашли „мерцедес“, „бубу“ и „ланд ровер“. У дневној соби су пронашли и окићену јелку, као и флашице воде у фрижидеру.

„Најчудније што смо пронашли унутра нису луксузни аутомобили, скуп намештај и телевизори. Оно што ме је зачудило јесте да смо у кући пронашли много одеће и обуће, који су и даље имали етикету на себи, попут „диор“ ципела у орману“, рекао је Абот.

У купатилу су пронашли скупу шминку, а свуда по кући су трагови луксузног живота ове породице. Момци су пронашли кутије за iPhone и iPad, па чак и кутију у којој је некад био спакован Mac рачунар. У собама су биле и кутије скупоцених сатова и накита и доста маркиране одеће, постељине…

кућа
Фото: YouTube/BigBankz принтскрин

Ником није јасно зашто би власници напустили кућу, а да ове ствари не понесу са собом, јер је лако пренети их.

Абот је са својим колегом у кући провео 11 сати, истражујући сваки кутак.

Телеграф