Вучићева „ненајављена“ посета Кални где га је дочекала гозба: „Кажу да нико не сме да проба паприку. Ја ћу да пробам“ (ВИДЕО)

Председник Србије Александар Вучић поставио на свом профилу на Инстаграму кратак видео-снимак посете домаћинству Богдановић у месту Кална у општини Књажевац.

село кална
Фото: Instagram screenshot

Како се наводи, у питању је ненајављена посета Књажевцу, где Вучић са министарком Зораном Михајловић и Зораном Дробњаком из Путева Србије обилази радове у том крају.

У свом сторију на Инстаграму, Вучић је поставио и кратак видео-снимак у коме се види да је пробао паприку за коју каже да „нико не сме да је проба“.

„Ја ћу да пробам и успећу. Добро дошли у Калну“, рекао је Вучић.

 

View this post on Instagram

 

Predsednik Vučić danas u nenajavljenom obilasku Srbije.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

Председник Србије Александар Вучић је ненајављено обишао општину Књажевац и том приликом обишао и радове на реконструкцији пута Књажевац-Кална.

„Настављамо да радимо и градимо” пише на инстаграм страници Будућност Србије где је објављена и слика са радницима на тој деоници пута.

Председник Србије рекао је да обилази радове на путевима у општини Књажевац, а са њим су министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић, директор Путева Србије” Зоран Дробњак и председник општине Књажевац Милан Ђокић.

Фото: Танјуг

Министарка Михајловић у видео изјави је рекла да ће рехабилитација деонице од 1, 8 километара бити завршена за седам дана.

 

View this post on Instagram

 

Dobrodošli u etno domaćinstvo porodice Bogdanović!

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

„Све иде по динамици и нема округа у Србији које председник не обилази и није обишао, а где иначе рехабилитујемо најмање по 10, 20 или више километара путева”, рекла је Михајловић, преноси Танјуг.

Председник је претходно у објави на Инстаграм страници Будућност Србије објавио видео снимак током посете породици Богдановић, која је власник етно села Срна, и објаснио да је у ненајављену посету Књажевцу кренуо да би се уверио шта је у тој општини урађено после обиласка Зајечарског округа и шта још мора да се уради.