„КОРИШЋЕНА ЈЕ САМО ДВА МЕСЕЦА, И ДЕДА УМРЕ“ Оглас из Ниша шокирао Србију

Било да су предмет шале или не, тек неки огласи нас једноставно натерају да се замислимо где се налази крај људске маштовитости, па и хумора. Наиме, један мушкарац из Ниша, поставио је на једној Фејсбук странци за оглашавање да продаје обе тоталне протезе и то у власништву преминулог члана породице.

огласи
Фото: Илустрација

На Фејсбук странци која се бави продајом ствари „Нишки бувљак“, један житељ овога града на југу Србије огласио је две зубне протезе, а које су се наводно налазиле у власништву његовог преминулог деде. Како је насписао, цена је 300 евра, а зуби су, према његовим речима, мало коришћени.

– Продајем комплетну вилицу (горња + доња). Као нова, коришћена свега два месеца и деда умре. Служила га одлично, верујем да уз малу корекцију стоматолога може још некоме да послужи. Све остале информације у инбокс – написао је он.

протеза
Фото: Facebook

Било да се ради о шали или је озбиљан оглас, иако није прекршио закон, многи су се на друштвеним мрежама сложили да је његов чин тужан, те и да је могао да пронађе други начин како да дође до потребног новца.

Блиц