„КОРИШЋЕНА ЈЕ САМО ДВА МЕСЕЦА, И ДЕДА УМРЕ“ Оглас из Ниша шокирао Србију

Било да су предмет шале или не, тек неки огласи нас једноставно натерају да се замислимо где се налази крај људске маштовитости, па и хумора. Наиме, један мушкарац из Ниша, поставио је на једној Фејсбук странци за оглашавање да продаје обе тоталне протезе и то у власништву преминулог члана породице.

огласи
Фото: Илустрација

На Фејсбук странци која се бави продајом ствари „Нишки бувљак“, један житељ овога града на југу Србије огласио је две зубне протезе, а које су се наводно налазиле у власништву његовог преминулог деде. Како је насписао, цена је 300 евра, а зуби су, према његовим речима, мало коришћени.

– Продајем комплетну вилицу (горња + доња). Као нова, коришћена свега два месеца и деда умре. Служила га одлично, верујем да уз малу корекцију стоматолога може још некоме да послужи. Све остале информације у инбокс – написао је он.

протеза
Фото: Facebook

Било да се ради о шали или је озбиљан оглас, иако није прекршио закон, многи су се на друштвеним мрежама сложили да је његов чин тужан, те и да је могао да пронађе други начин како да дође до потребног новца.

Блиц

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.