Провео Васкрс у полицијској станици! Објављени докази за које су у МУП-у мислили да су уништени! (ВИДЕО)

1

Иако су му полицајци који су га на Васкрс привели, вређали и тукли, обрисали све податке са телефона и диктафона, Бојан Савић из удружења Грађанска патрола успео је да их, уз помоћ ИТ стручњака, поврати и објави на интернету доказ о незаконитом поступању полиције.

бојан савић
Бојан Савић

У екслузивном интервјуу за Хелм Каст он је детаљно испричао разлоге због којих је заустављен, похвалио патролу која га је зауставила, а онда су на лице места дошли двојица инспектора и кренули да га провоцирају, а затим га и ухапсили уз псовање деце и бројне увреде. Савић је након што је везан лисицама и убачен у полицијски ауто добио од инспектора песницом ударац у главу, од кога му је пукла бубна опна и сада мора на хитну операцију да би спасао слух.

После тортуре и држања четири сата у станици, Савић је пуштен али су са његовог диктафона и телефона обрисани сви снимци, а телефон враћен на фабричка подешавања.

Он је нападнут од стране припадника ПС Стари Град, а са адвокатом тражи казне за полицајце и верује да уз доказе које поседује они по окончању поступка не би смели да остану да раде у полицији. Напад на Савића је само један у низу напада који су припадници МУП извршили против грађана током ванредног стања.

1 коментар

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.