УПОЗОРЕЊЕ ПОЛИЦИЈИ: Уколико не прихвате наше захтеве прелазимо на… (ВИДЕО)

Полиција има наређење да им одузима аутомобиле и опрему за снимање како би их осујетила да врше њену спољашњу контролу и објављивали снимке полицијских пропуста на Јутјубу. Међутим, упркос репресији коју су предходних дана осетили на својој кожи Бошко Димитријевић уредник Јутјуб канала „Видео доказ“ и Бојан Савић из удружења Грађанска патрола поручују МУП-у да нису успели да их заплаше.

грађанска патрола
Бојан Савић и Бошко Димитријевић

Димитријевићу је недавно одузета од стране полиције професионална видео опрема која му је потребна за посао, однет му је и ауто. Савић је нападнут на Васкрс од стране полицајца и пробијена му је бубна опна, два пута су му одузимали аутомобил због наводног вештачења. Обојица кажу да настављају свој рад све док полиција не почне да поштује закон и прописе. Савић води и акцију за смањење цена регистрације аутомобила.

У емисији они откривају како теку поступци које су покренули пред Унутрашњом контролом МУП-а против полицајаца који су поступали према њима, који су највећи пропусти које праве полицајци у свом раду и шта ће предузети ако се тортура настави. Савић најављује да ће организовати акцију упозорења и позвати људи да се придруже њиховој борби и устану против неправде.

Они су открили да је у последњем привођењу Савића због вожње нерегистрованог аута Савић превезен до прекршајног суда у полицијском ауту који такође није био регистрован што показује сву бесмисленост система у коме живимо. Снимке о овоме они су објавили на својим јутјуб каналима.

Током привођења на десетине грађана је давало подршку Савићу на запрепашћење полицајаца.

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.