НОГО ОТКРИВА: Какве везе имају Јерусалим, 5Г, ЛГБТ, енергенти и Хезболах с Косовом? (ВИДЕО)

0

Бивши посланик Срђан Ного тврди да је Александар Вучић потписао у Вашингтону изjаву, јер је уцењен криминалним пословима у које су умешани он, његов брат и његово окружење.

срђан ного
Срђан Ного

Ного у интервјуу за Хелм Каст износи читав низ података којима објашњава наоко бесмисленост чињенице да су се на истом папиру нашли Јерусалим, 5Г, ЛГБТ, енергенти и Хезболах.

Он је изнео велики број информација, почев од оне да су Вучић и његов брат продали израелске пасоше иранским агентима и да је то један од главних разлога зашто је био принуђен да прогласи Хезболах терористичком организацијом и да обећа пребацивање амабасаде у Јерусалим. Ного детаљно објашњава ко је Вучићева веза са Хуавеијем и на који начин овим документом Трамп „пресеца“ финансије Вучићу и његовом окружењу, умешаном у трговину струјом, наркотицима и оружјем.

Он се осврнуо и на део документа који се односи на Косово и Метохију и рекао да је по Вучића најопасније део који се односи на дипломе јер преко 30 000 људи у Србији има фалсификоване дипломе са Космета од којих се неки налазе на високим позицијама у судовима и тужилаштву.

срђан ного
Игор Маринковић и Срђан Ного

Ного је одговарао и на питања око неуспелог свргавања власти уочи избора, протеста који су уследили, оптужби да ради за “службу” и везама његовог оца са “службом” и са СПС-ом. Он, коначно, објашњава шта је желео да постигне са пејнтбол пушком због које је и ухапшен на дан конституисања Скупштине Србије.

Погледајте овај више него занимљив интервју који баца потпуно друго светло на документ из Вашингтона:

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.