„Бриши број мог дечка“: Девојке се потукле, возач извукао дебљи крај

Према нашим сазнањима, шофер је док је управљао возилом зачуо буку у аутобусу и схватио да се две девојке свађају и да почињу да се туку.

туча у аутобусу
Зауставио сам возило и лепо их замолио да га напусте“, навео је возач аутобуса / Фото: Screenshot

Још једна у низу невероватних сцена догодила се јуче у престоничком јавном превозу. Возач аутобуса ГСП „Београд” на линији 23 повредио је руку, али не својом кривицом нити зато што је дошао у сукоб са неким путником, већ управо супротно. Четрдесеттрогодишњи возач, како нам је незванично потврђено, хтео је да растави две девојке које су се потукле, али уместо тога, он је повређен, пише данашња Политика.

Према нашим сазнањима, шофер је док је управљао возилом зачуо буку у аутобусу и схватио да се две девојке свађају и да почињу да се туку.

Како би завео ред у свом аутобусу, он је, како нам је речено, зауставио возило у Кировљевој улици и отишао до њих да би их раставио и смирио. Али је, у току кошкања међу њима и општег метежа – њему повређена рука. У том хаосу, али и због шока у тој ситуацији, четрдесеттрогодишњак није стигао ни да притисне паник тастер како би надлежнима сигнализирао да су у возилу на траси „двадесеттројке” непредвиђене околности. Да би му била пружена помоћ, позвана је Хитна помоћ, али према нашим сазнањима, возач је одбио да га возе у болницу.

туча у аутобусу
Путници прискочили тек кад возач није успео да их растави /Фото: Screenshot

До закључења данашњег броја нашег листа нисмо добили званичну потврду шта је било са девојкама које су изазвале неред и да ли су у међувремену приведене, стоји на крају ове несвакидашње вести.

Политика