Одлазићемо им на врата и узимати оно што су покрали! – Драган Јовановић

Председник странке „Боља Србија“ Драган Јовановић испричао је у интервјуу за Правду и Хелм Каст како је Топола постала прва општина у којој је смењена власт Српске напредне странке и којим механизмом се треба супротстављати Александру Вучићу.

драган јовановић
Драган Јовановић

Јовановић је испричао о физичком насиљу којем су изложени противници Вучића по Србији као и да је и сам био жртва терора када су га напредњаци закључали у Смедеревској Паланци и уз вишесатне претње присилили да одустане од изласка на локалне изборе у тој општини.

Јовановић каже да по смени власти треба одлазити на врата водећим напредњацима и одузимати им све што су покрали од грађана Србије.

Он детаљно објашњава како фунционише СНС и каква је улога тзв. координатора који фактички владају Србијом и подносе рапорте Андреју и Александру Вучићу.

Јовановић је рекао да верује да ће Вучић бити смењен у наредне три године, али да ће битну улогу у томе одиграти странци, они исти који су Вучића довели на власт.

Како је дошло до тога да човек кога су напредњаци отимали пре пар година, данас преузима општину и њихове одборнике, и да га СНС оптужује да он киднапује њихове функционере сазнајте гледајући емисију:

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.