(ВИДЕО) Отац Елпидије Вајанакис: У АВГУСТУ ПОЧИЊУ НОВА СВЕТСКА ЗБИВАЊА!

Да ли нас очекује турбулентни август и да ли је ово био само кратки предах између два сета? Отац Елпидије говори да је празник Свете Тројице – Духова прошао у миру ради деце Божје – оних који су Га истински исповедали у протеклом периоду, али да ће већ пре празника Успења Пресвете Богородице (август) ствари почети драстично да се компликују, пише у опису видеа на Јутјуб каналу Агиорит.

отац елпидије
Отац Елпидије: Фото: Youtube printscreen

Од новог тзв. Делта соја је међу оболелима у Великој Британији чак 46% оних који су примили обе дозе вакцина, што говори о томе да је пробијен главни бедем одбране у који су заговорници „шприцања“ полагали све наде.

Отац Елпидије је недавно дао ексклузивни интервју на грчком „Фокус ФМ“ радију код г. Стефана Дамјанидиса, у емисији која носи назив Претеча жига звери, што се односи на ово наше време и актуелна светска дешавања.

Заправо, овде отац говори да је празник Свете Тројице – Духова прошао у миру ради деце Божје – оних који су Га истински исповедали у протеклом периоду, али да ће већ пре празника Успења Пресвете Богородице (август) ствари почети драстично да се компликују.

У духоносном и више него потресном обраћању (чије смо многе детаље, нажалост, морали да уклонимо, због постојеће цензуре на друштвеним мрежама, како бисмо испоштовали смернице заједница тих мрежа на интернету), отац Елпидије са истинским жаром новог исповедника Једине Свете и Апостолске нам вере, очински – са истинском љубављу – упозорава, бодри, исправља и кори…

Цензурисани делови ће бити накнадно објављени, на посебној платформи у неком од следећих видео клипова, о чему ће пратиоци канала Агиорит бити правовремено обавештени, стоји у тексту.

Молитвама светих отаца наших, Господе Исусе Христе Боже наш, помилуј нас!

Православни мисионар у Африци

отац елпидије
Фото: diaforetiko.gr

Отац Елпидије је дуго боравио у Африци, живео са тамошњим становништвом приводећи га православљу. Најчешће у невероватним условима, у непрестаном мисионарском подвигу и труду, у правој апостолској мисији. Отац тренутно живи на Родосу.

На крају текста дат је опис интересантног експеримента којег свако од нас може и сам да спроведе код куће, а то је да проба да постави новчић од једног динара или два, тачно на оном месту на руци где је примљена вакцина. Зачуђујуће или не, али новчић ће магнетном силом као залепљен стајати на месту убода (место на надлактици где је дата вакцина). Парадоксално, новчић стоји и на оним местима на надлактици где смо некада као деца примали вакцине, тврди аутор текста на Агиориту, а затим поставља питање за тзв. „стручне тимове“: Шта ли је тачно све убризгавано у нас деценијама уназад?

Отац Елпидије такође говори да је његова рођака док је на аеродрому чекала свој лет, када је укључила блутут на свом смарт телефону, „пронашла“ јединствене дванаестоцифрене бројеве свих оних који су вакцинисани. Вероватно да се ова могућност скенирања људи активира само на одређеним местима „уласка и изласка“, објашњава он, попут граничних прелаза и аеродромских терминала за интернационалне летове, али и за унутрашњи саобраћај у појединим државама.

Погледајте видео:

Јутјуб канал Агиорит

Лектура / коректура: Хронограф