„Крива је врућина“: Кинез ударао чекићем путнике у аутобусу

0

Кинески држављанин W. X. (41) признао је на саслушању у Другом основном јавном тужилаштву у Београду, да је у суботу чекићем ударио три жене у аутобусима градског превоза на линији 37, после чега је тужилаштво затражило од суда да му одреди притвор.

кинески држављанин
За све је крива врућина у аутобусима ГСП / Фото: Н1

W.X. се на саслушању бранио да је то урадио због врућине и јер га стално неко прати, а због овакве одбране тужилаштво намерава да наложи његово прихијатријско вештачење, сазнаје Танјуг, јавља РТС.

Притвор је предложен због опасности од бекства, јер кинески држављанин нема пријављено пребивалиште, нити боравиште у Београду.

Његовог малолетног сина који је био са њим приликом извршења кривичног дела, преузели су Управа за странце и Центар за социјални рад, речено је за Танјуг у тужилаштву.

W.X. се терети за кривично дело насилничког понашања.

Сумњичи се да је у суботу, најпре, у аутобусу на линији 37 у Пожешкој улици ударио чекићем неколико пута две жене у главу из чиста мира, а потом да је у другом аутобусу на истој линији још једну жену ударио чекићем у главу.

Један од путника је успео да му отме чекић, а он је потом побегао.

Брзом интервенцијом полиције, његов син и он пронађени су у Пожешкој улици на аутобуској окретници, где је Кинез и ухапшен.

Танјуг / РТС

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.