Овако би изгледала деца Џенифер и Бреда Пита: Вештачка интелигенција приказује и многе друге парове у браку

Фанови су имали специјалне захтеве од уметника

вештачка интелигенција
Фото: https://www.instagram.com/mrpomeroyj_ai/

До сада је већина нас свесна да је вештачка интелигенција (АИ) све присутнији део нашег свакодневног живота. Осим што се користи у научне сврхе, јасно је да је нашла велику примену и у домену забаве.

Њоме се поиграо и Џереми Померој, уметник и графички дизајнер из Аустралије. Он је захваљујући свом креативном умећу и баратањем АИ алатки успео да створи фотографије које приказују најразличитије сцене, а чији су актери обични људи. Његова АИ дела могу бити и промо постери или чак билборди.

Он се позабавио и холивудским глумцима и показао нам како би изгледала деца парова које смо некада волели. Ту нешто старијим генерацијама најинтригантнија могу бити деца Џенифер Анистон и Бреда Пита, а нешто млађима деца Зека Ефрона и Ванесе Хаџенс. Све приказује на свом „Инстаграм“ профилу @mrpomeroyi_ai.

вештачка интелигенција

Ту су још и Кијану Ривс са Сандром Булок, Кејт Винслет и Леонардо Дикаприо са децом, Рајан Гослинг и његова партнерка из филма „The Notebook“ – Рејчек Мекадамс. Кад смо код партнера из филмова, ту су и Адам Сендлер и Дру Баримор, које смо волели у „50 First Date“.

На захтев фанова уметник је приказао и како би изгледала деца Тејлор Свифт и Херија Стајлса, некадашњег вољеног дуа.

Можда и највеће изненађење јесте илустрација која приказује децу Мерилин Монро и Џона Ф. Кенедија.

На свим илустрацијама је приметно да деца заиста имају карактеристике оба родитеља.

вештачка интелигенција

Фотографије можете погледати овде: Insider