Гордана Бераров Валчић: ДВОСТРУКИ АРШИНИ ВУЧИЋЕВОГ КРИЗНОГ ШТАБА

Имајући у виду да је на снази епидемиолошка мера забране окупања више од 5 људи на отвореном простору, питам Вучићев кризни штаб и МУП:

двоструки аршини
Дочек Новака Ђоковића у Београду, 8. марта 2021. године

1. Зашто сте, пре неколико дана, због непоштовања епидемиолошких мера, послали више од 50 униформисаних лица да легитимишу и казне децу која су се окупила да слушају панк музику и сниме спот испод Бранковог моста, а народ који се у вишеструко већем броју окупио да „дочека“ Новака Ђоковића нисте легитимисали и нисте му писали казне?

2. Да ли су Новак Ђоковић и његови „фанови“ привилегована лица за која не важе епидемиолошке мере?

3. Да ли се епидемилошке мере поштују селективно, стављајући популизам испред уставне једнакости СВИХ грађана Р. Србије?

4. Да ли је Н. Ђоковић привилегован зато што порез на добит плаћа ван државе Р. Србије исказујући тако свој „патриотизам“ или је можда привилегован зато што му је ташта за гасификацију Крушевца добила посао вредан 32 милиона евра без тендера?

Дакле, ако сте увели неке мере којима народ тероришете из тзв. епидемиолошких разлога, онда те мере морате да примењујете на све људе на територији Р. Србије БЕЗ ИЗУЗЕТКА!

Види Ђоковићу, можеш 100 пута да будеш најбољи тенисер света, али ако си арогантан у понашању и не поштујеш свој народ поштовањем прописа – ЏАБЕ ТИ, МАЈСТОРЕ, СВЕ ТВОЈЕ ТИТУЛЕ!

Запамти момче, титула није вересија за част, поштење и патриотизам! Упамћени су остали само они који су свој народ поштовали и свом народу СЛУЖИЛИ.

То ти, мајсторе, каже српкиња коју не може да купи ни Вучић, ни запад, нити да је импресионира твоја титула којом стављаш себе изнад прописа!