Позната америчка певачица одржала концерт у Србији, а онда ИЗВРЕЂАЛА НАШ НАРОД: „Улице у Београду су пуне ОВАКВИХ људи“

Америчка соул певачица Мејси Греј је после прошлогодишњег концерта у Београду изнела низ увреда на рачун наше престонице, али и Срба генерално.

мејси греј
Фото: Profimedia

Наиме, певачица је стекла утисак да се ради о „расистичком граду заосталом у времену“. Она је својевремено у интервјуу за Метро, бесплатни лондонски лист, рекла да су улице Београда „пуне ружних дебелих људи“, али да су посетиоци њеног концерта били дивни.

Позната певачица је на питање да ли су је некада препознали на улици на неком необичном месту, одговорила да је такво искуство имала у Београду.

„Прошле године сам имала концерт у Србији. Нисам знала ни где се налази, али људи су ме препознавали на улици. Концерт је био сјајан, али град у којем смо били није био тако добар. Био је расистички и заостао у времену. Улице су биле пуне дебелих ружних људи, али људи који су дошли на концерт су били дивни“, рекла је 2010. Мејси Греј и то пошто је одржала концерт у Београду годину дана пре.

Све у свему, неумесно и неистинито, поготово што нас често оцењују као једну од најлепших нација – што заиста није далеко од истине.