ПРАВИО СЕ ПАМЕТАН: Амерички тиктокер познат по коментарима о Србима поново се избламирао

Џастин Рид, Американац који се на интернету „прославио“ својим коментарима о Србима на друштвеној мрежи ТикТок жестоко се „избламирао“ усред Београда.

џастин рид
Фото: Printscreen

Он је сада поново Србији, а своје утиске је поделио на популарној друштвеној мрежи и поново је изнервирао Србе. Похвалио се како је променио чак три авиона и путовао 25 сати до Србије да би напокон стао на Трг републике, како је рекао, „код Николе Тесле“.

џастин рид
Фото: Printscreen

– Никола Тесла изгледа мало другачије него што га се сећам – рекао је Рид, а док ви сад покушавате да схватите где је на Тргу нашао Теслу – Рид заправо стоји код споменика кнезу Михаилу и ко зна зашто га је помешао са славним научником.

Видео је изазвао доста пажње, многи покушавају да му објасне какву је грешку направио и предлажу му да оде до Музеја Николе Тесле, али и да обиђе неке друге крајеве Србије.

@justus_reid I made it alive!!! #balkan #serbia ♬ original sound – Justus Reid

У овом снимку има још чудних запажања, па није искључено да је „провокација“ с Теслом намерна – између осталог, Рид каже да се због одређених призора осећа као да се вратио у Америку, Калемегдан оцењује као „старомодан“, сумира мишљење о Балканцима позирајући код средњовековних справа за мучење…