Наш популарни глумац живи на имању са 1.800 коза: „Мене је Бог погледао“ (ФОТО) (ВИДЕО)

Глумац Бранко Јанковић прославио се улогом у серији „Војна академија“, а последњих година са породицом живи на селу и бави се пољопривредом и сточарством.

бранко јанковић
Фото: Printscreen/РТС ТВ Лица, као сав нормалан свет normalan svet – Zvanični kanal

Они живе у селу Гуњаци, а глумац се посветио и узгајању коза и од њиховог млека прави разне производе.

„Мене је Бог погледао што се тиче коза и целе приче јер се тиме заправо нико озбиљно није бавио“, рекао је он својевремено у емисији „ТВ лица као сав нормалан свет“.

И његова супруга Наташа причала је о томе какав живот воде.

„Давао је једном овде интервју и рекао је – овде ће бити 5.000 коза. И ја стојим са стране и кажем: ‘Бранко, шта ти машташ? Знаш ли ти шта је 5.000 коза?’. Али ето, ове године ћемо имати 1.800. Тако да, што каже, оствариће се“, рекла је Наташа.

Бранко истиче да је у свему такав, те је већ на првом састанку знао да ће Наташа бити његова супруга.

„На првом изласку, пијемо кафу, а он ми каже – ти ћеш бити моја жена и ја тебе водим у децембру на моју славу. Помислила сам овај човек је луд, али стварно се тако десило“, рекла је Наташа, а он се надовезао:

„Ја сам одмах увидео да је то она, и тачка. Пристала је. Мало се препала пар дана док није изанализирала да нисам луд“.

Исто је било и са глумом. Имао је жељу да је упише и успео је.

„Средњу школу сам целу преспавао. Био сам у Београду у Саобраћајној школи, а живео сам у дому. Нас осам у соби. Имали смо једно купатило. Или опстајеш или пропадаш. Таква је ситуација била. Када је дошла на ред глума, конкурисао сам прво у Београду, па у Новом Саду, па опет Београд. Па сам онда отишао на Цетиње па је уследила Бањалука. Ишао од факултета до факултета. Кад сам конкурисао на Цетињу и када сам ушао у ужи избор боравио сам у манастиру седам дана. У Бањалуци сам спавао цео ужи избор у ходнику факултета на неком двоседу. А у Београду сам био код неке баба Јеле. Да ме нису примили у Бањалуци ја не бих одустао. Размишљао сам и о Мостару“, испричао је Јанковић.